Άρης: H ένσταση που κατατέθηκε για την αντικανονική συμμετοχή Ντουρμισάϊ. Ανακοίνωση (φωτογραφία)

0
103

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

 

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, ανέθεσε στο νομικό της επιτελείο να προβεί στις νόμιμες ενέργειες για την προάσπιση -μεταξύ άλλων- και των συμφερόντων της».

Η ένσταση που κατατέθηκε

Η εντολή από την πλευρά του Θοδωρή Καρυπίδη για την κατάθεση ένστασης είχε ήδη δοθεί από χθες για την αντικανονική συμμετοχή του Ντουμιρσάϊ και την συνολικά χρησιμοποίηση έξι ξένων από την ομάδα της Λαμίας στον αγώνα με την Σπάρτη. 

Αυτό έγινε πράξη σήμερα, δια χειρός Σίμου Ορφανίδη. 

Οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι η προκήρυξη που έχει υπογραφεί από όλες τις ομάδες και φυσικά την Λαμία υπερισχύει του ΚΑΠ που επικαλείται η Λαμία. Σύμφωνα με την προκήρυξη, κάθε ομάδα της Φούτμπολ λιγκ, μπορεί να έχει μέχρι έξι ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα της, που να έχουν δικαίωμα στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, άρα μόλις πέντε που να μην δικαιούνται συμμετοχής στα ελληνικά εθνικά συγκροτήματα.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, η Λαμία χρησιμοποίησε έξι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, και ο Ντουρμισάι, είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Αλβανίας, άσχετα με το γεγονός ότι έχει ελληνική ταυτότητα.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την ένσταση