Βορβής και Χριστάκος: Tους κάνουν τη «ζωή ποδήλατο» οι οδηγοί Ι.Χ.

Οι παρουσιαστές Άντι Κοντέα και Ανδρέας Τσαρούχας της αθλητικής εκπομπής το «Τελικό Σφύριγμα», φιλοξενούν στο στούντιο της APELA.gr τον προπονητή του τμήματος ποδηλασίας του Σπαρτιατικού Χρήστο Βορβή και τον αθλητή ποδηλασίας του συλλόγου Δημήτρη Χριστάκο.

Ποδόσφαιρο
Αρχικά έγινε αναφορά στο θέμα με τον αγώνα ποδοσφαίρου με τη Λαμία και τη Σπάρτη, όπου παρουσιάστηκαν οι εκδοχές με την βαθμολογία και τις ενστάσεις σχετικά με τους ξένους παίκτες της Λαμίας, αλλά και τον αγώνα που έχει η Σπάρτη μπροστά της με τον Άρη.

Ποδηλασία
Σημείο αναφοράς οι πολλές και μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του Σπαρτιατικού στην ποδηλασία με αποκορύφωμα την κατάληψη της 4ης θέσης στην Πανελλήνια κατάταξη των συλλόγων για το έτος 2016. Ο προπονητής Χρήστος Βορβής αναλύει το προπονητικό πλάνο για όλες τις ηλικίες των αθλητών και εκφράζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδηλάτες στην προπόνησή τους και την ανάγκη στήριξης της προσπάθειας αυτών των ελπιδοφόρων παιδιών. 

Ο 17χρονος ταλαντούχος Δημήτρης Χριστάκος ο οποίος έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της γαλανόλευκης και έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια σε πανελλήνιο επίπεδο εκφράζει τους στόχους του για το μέλλον.

Η εκπομπή προβάλλεται από τις ιστοσελίδες apela.gr και isports.gr καθώς και από την τηλεόραση του super TV (κάθε Τρίτη μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων περίπου 9:45)

Δείτε παρακάτω την εκπομπή