Απόλλων Σμύρνης: Η αποστολή και τα εισιτήρια για Σπάρτη

0
222

Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Σπάρτη (Σάββατο, 4/3/2016, 15:00), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Απόστολος Μάντζιος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Ταΐρη, Χιώτη, Πάνο, Κύργια, Δεληζήση, Ντάσιο, Βαλεριάνο, Χιντζίδη, Κρητικό, Ρομάνο, Τσιάρα, Κονέ, Ομπόντο, Διαμαντόπουλο, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Περογαμβράκη, Πετρόπουλο, Μπαρμπόσα.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Σπάρτη, (Σάββατρο, 4/3/2017, 15:00) για την 19η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Football League, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00. Οι φίλοι της Σπάρτης που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειτουργεί στη Θύρα 4 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ).

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων

 Θύρα
 Κανονικό Μειωμένο*
 Θύρα Ε (Κεντρική) 15 ευρώ –
 Θύρα 1Α 10 ευρώ –
 Θύρα 1B 10 ευρώ –
 Θύρα 2Α 10 ευρώ –
 Θύρα 3 – 5 ευρώ
  Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι) 10 ευρώ –

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών.

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνεται από τη Θύρα 1.

Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργήσει στην είσοδο της Θύρας 1.

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.