Σπαρτιατικός: Νίκη στη Ζάκυνθο για την 1η αγωνιστική των μπαράζ

0
84

1η αγωνιστική των μπαράζ και σημαντική νίκη των γυναικών στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ζακυνθινό στο κλειστό της Παναγούλας στην Ζάκυνθο. Οι αθλήτριες του Σπαρτιατικού ήξεραν οτι θα είχαν δύσκολο έργο στο παιχνίδι αυτό καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός απο την εμπειρία των αθλητριών του ΖΑΟ και το κουραστικό ταξίδι νωρίς απο το πρωί της Κυριακής.
Με 13 αθλήτριες ταξίδεψε η ομάδα καθώς ο πρόεδρος του τμήματος κατέβαλε τα μέγιστα ωστε να ταξιδέψουν ολες οι αθλήτριες στην Ζάκυνθο.
Στον αγώνα οι αθλήτριες του ΣΓΣ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομαδα του Ζακυνθινού, προηγήθηκαν  απο νωρίς στο παιχνίδι, αντέδρασαν σωστά σε όποια πίεση δέχτηκαν και επιβάλοντας τον ρυθμό τους έφτασαν στην νίκη με 0-3.
Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός στο 1ο σετ της Τζέμα στο γόνατο που αποχώρησε για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.
Την αποστολή στην Ζάκυνθο συνόδεψε ο πρόεδρος του συλλόγου κος Παυλάκος, ο έφορος του τμήματος κος Τρουγκάκος, ο έφορος του μπάσκετ κος Πατσιλίβας καθώς και ο Σταυρόπουλος Κώστας απο το ανδρικό τμήμα η συμβολή του οποίου καθώς και του προέδρου την ώρα του τραυματισμού βοήθησαν να κρατήσει η ομάδα τη συνοχή της.
Επόμενη αγωνιστική των μπαράζ ο Ζακυνθινός θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια Ναυπάκτου στην Ναύπακτο και την επόμενη κυριακή ο Σπαρτιατικός θα υποδεχτεί την Ναύπακτο σε εναν αγώνα τελικό που θα χρειαστει την υποστήριξη του κόσμου.
Σπαρτιατικος:(Κωνσταντόπουλος) Λάμπρου, Αποστολοπούλου, Καπετάνιου, Μηλιάκου, Αθανασοπούλου, Κουρτσούνη, Τρουγκάκου, Θεοφιλάκου, Τζεμαλάι, Μαμμή, Παπάζογλου, Τσεμπελή, Συνοδινού.