MATCH MONEY Τρίτης: Φωτιά και λάβα!

Επαναληπτικοί στο Τσάμπιονς Λιγκ και ματσάρες στο Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο φλογισμένο «Καραϊσκάκης» την Μπεσίκτας χωρίς Μπέντο! Για όλα τα ματς του τριημέρου, μη χάσεις το MATCH MONEY!

Ο Ολυμπιακός διέρχεται πρωτοφανή κρίση με τις τρεις διαδοχικές ήττες στη Σουπερλίγκα, κάτι που είχε να συμβεί περισσότερα από 20 χρόνια. Ο Πάουλο Μπέντο αποτελεί παρελθόν, πλέον ο πρώτος αγώνας με την Μπεσίκτας στο φλογισμένο «Καραϊσκάκης» αποκτά κομβική σημασία κι ενώ το πρόγραμμά του επιβαρύνεται σημαντικά.

Ακολουθεί σε μία εβδομάδα η ρεβάνς στην Τουρκία, εκκρεμούν οι δύο ημιτελικοί του κυπέλλου και όλα αυτά μέσα σε περίεργο κλίμα, πρώτη φορά φέτος αμφισβητείται η κατάκτηση του τίτλου, η οποία πριν από ένα μήνα θεωρούταν τελειωμένη.

Το ματς στο Φάληρο δεν είναι το μόνο που θα εστιάσουν οι προβολείς του ενδιαφέροντος, θα έχει προηγηθεί το διήμερο των επαναληπτικών αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα τέσσερα πρώτα εισιτήρια για τους προημιτελικούς θα αποκτήσουν κάτοχο, λογικά η Μπάγερν ήδη βρίσκεται στους 8, υπό άλλες συνθήκες θα υποστηρίζαμε το ίδιο και για την Παρί μετά το 4-0, όμως ποιος μπορεί να εκφράζει τόσο μεγάλη σιγουριά όταν στην αντίπερα όχθη βρίσκεται η πληγωμένη Μπαρτσελόνα; Η Ρεάλ έχει σημαντικό προβάδισμα, αίμα και άμμος στο Ντόρτμουντ μετά το πλασματικό 1-0 του Ντα Λουζ.

Εξι αγωνιστικές απέμειναν στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός, που δεν χάνει την τετράδα και κοιτά ακόμα πιο ψηλά, υποδέχεται την Νταρουσάφακα, ο Παναθηναϊκός, που στριμώχνεται ακόμα και για την οκτάδα, φιλοξενείται από τον αγαπημένο του Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!