Βοίας Νεάπολης: Ανακοίνωση. Ευχαριστώ σε Α.Ε. Λογκανίκου

Την 2η ηττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε η ομάδα μας την Κυριακή στον εκτός έδρας απέναντι στην Α.Ε. Λογκανίκου με 3-1.

Ο αγώνας ξεκίνησε θετικά με τον Βοία να προηγείται με 0-1 μετά από κόρνερ του Κώστα Λιβανού και σουτ του Γιάννη Λιβανού. Όμως δύο ολιγωρίες της άμυνας σε στημένες φάσεις είχαν ως αποτέλεσμα να πάει η ομάδα στα αποδυτήρια χάνοντας με 2-1. Στο υπόλοιπο 1ο ημίχρονο ο Βοίας είχε αρκετές ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένου ενός δοκαριού σε τετ α τετ του Χάρη Μπιλλίνη και ένα ακυρωθέν γκολ (περισσότερα επ’ αυτού παρακάτω), ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί τις καλές στιγμές τους.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες της ομάδας μας μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν τον αγώνα και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Βέβαια και οι γηπεδούχοι μπορούσαν να σκοράρουν με τη σειρά τους, όμως καμία ομάδα δεν τα κατάφερε. Στο 81ο λεπτό μάλιστα αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Ψαρράκης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 55ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα (εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι παρόλο που οι παίκτες μας έκαναν πολύ λιγότερα φάουλ στον αγώνα, εν τέλει ο Βοίας βρέθηκε να αγωνίζεται με δέκα). Αυτό δεν πτόησε την ομάδα μας, που εξακολουθούσε να έχει το παιχνίδι στο μισό της Α.Ε. Λογκανίκου, η οποία όπως είναι κατανοητό ήταν πολύ απειλητική στις αντεπιθέσεις λόγω του παίκτη παραπάνω, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Έτσι στο 89ο λεπτό και παρόλο που ο Βοίας θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει, έχοντας ένα ακόμη δοκάρι σε σουτ του Μέγρη Παρασκευά και δύο περιπτώσεις που διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες μας για πέναλτι, έγινε το 3-1 με κεφαλιά (και πάλι) από κόρνερ και το παιχνίδι τελείωσε οριστικά.
Πλέον η προσοχή στρέφεται στον επόμενο αγώνα απέναντι στον Α.Ο. Κροκεών, με τα περιθώρια για απώλειες να έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Θέλουμε για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσουμε την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΚΑΝΙΚΟΥ για την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων της, όπως και στον αγώνα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ακόμη θα θέλαμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την άψογη κατάσταση στην οποία βρισκόταν το γήπεδο τους, με μοναδικό πρόβλημα βέβαια το μικρό του πλάτος, το οποίο βέβαια δεν επιδέχεται επίλυσης. Καλό θα ήταν να δούνε και οι υπεύθυνοι την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια το γήπεδο της δικής μας ομάδας, γιατί οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες και αφήνουν ένα τεράστιο αρνητικό πρόσημο για το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης…

Τέλος, όπως έχουμε πει πολλάκις στο παρελθόν και χωρίς να υπεισέλθουμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες, καλό θα είναι οι πρωταγωνιστές των αγώνων να είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι κάποιοι άλλοι. Βέβαια αυτή τη φορά οι αρμόδιοι ήταν παρόντες οπότε η όποια συζήτησε τελειώνει εκεί.