Νομικός Άρη: Σκάνδαλο μεγατόνων εάν δεν εκδικαστεί η ένσταση! (ηχητικό)

0
99

Άμεση ήταν η αντίδραση του επίσημου Άρη στην πληροφορία που μετέδωσε το Metropolis 95.5 πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου αρχειοθέτησε την ένσταση των «κιτρινόμαυρων» κατά της Λαμίας.

Ο νομικός του Άρη, Πάρης Ατλαμάζογλου μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και υποστήριξε πως η απόφαση του κ. Σιμιτζόγλου δεν αποτρέπει την Πειθαρχική Επιτροπή από το να εξετάσει την υπόθεση και έκανε λόγο για σκάνδαλο αν, τελικώς, δεν συμβεί κάτι τέτοιο.

«Ναι μεν ο Σιμιτζόγλου μπορεί να έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, πλην όμως, η εκδίκαση ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής είναι διαφορετική υπόθεση. Μπορεί ο εισαγγελέας να κρίνει ότι δεν υπάρχει πειθαρχικό αδίκημα, υπάρχει όμως μια ένσταση, η οποία πρέπει να εκδικαστεί. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει την άποψή του. Δεν μπορεί να μην γίνει η εκδίκαση. Αν δεν γίνει θα είναι σκάνδαλο μεγατόνων. Δεν είναι προϋπόθεση για την εξέταση η άσκηση δίωξης εκ μέρους του κ. Σιμιτζόγλου. Μπορεί η Πειθαρχική Επιτροπή να τη λάβει υπόψη, δεν δεσμεύεται, όμως, πολύ περισσότερο δεν σημαίνει ότι δεν θα εξετάσει την υπόθεση. Πέρσι όταν εκδικάστηκε η αντίστοιχη καταγγελία κατά του Απόλλωνα Σμύρνης δεν υπήρχε προηγούμενη ακρόαση του εισαγγελέα. Φέτος για κάποιον ανεξήγητο λόγο και μη ερριζόμενο σε κάποια διάταξη η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε να στείλει διαβιβαστικό στον εισαγγελέα. Ζητήσαμε από τη Football League το έγγραφο και μας είπαν ότι το έχουν χάσει. Απευθυνθήκαμε στον κ. Σιμιτζόγλου, δεν μπορέσαμε να τον συναντήσουμε, ζητήσαμε ακρόαση και περιμένουμε να έχουμε απάντηση. Δεν προκαλεί εντυπώσεις πως δεν έχει η FL το διαβιβαστικό έγγραφο της Πειθαρχικής Επιτροπής; Δεν μπορεί να χαθεί ένα έγγραφο όταν πρωτοκολλάται. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πάντως, έπρεπε να υπάρχει το έγγραφο. Παρά ταύτα δεν υπάρχει», δήλωσε ο κ. Ατλαμάζογλου.  ΠΗΓΗ ηχητικού: metropolis 95,5

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style