Αντωνίου: Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ήττα

Η Σπάρτη άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα που γνώρισε στην Πιερία αντιμετωπίζοντας τον Αιγινιακό (1-0) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για τη Β’ Εθνική, όπως υποστήριξε ο Σωτήρης Αντωνίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο (19/03) ματς.

Αναλυτικά:

-Για το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο όποια ομάδα σημείωνε πρώτη τέρμα θα έπαιρνε και τη νίκη.  Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον Αιγινιακό για τη νίκη που πήραν και τους ανθρώπους για τη φιλοξενία. Αγωνιστικά, στο πρώτο ημίχρονο στην ομάδα του Αιγινιακού ήταν καλύτερη, δεν ήμασταν καλοί να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας, χάσαμε τις μονομαχίες με τον αντίπαλο, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, εκτός από μία φάση του Ζούρκου, που θα μπορούσε να σημειώσει γκολ.Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη η ομάδα μου, θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα . Δυστυχώς όμως δεν ήρθε το τέρμα, δεχθήκαμε στο 83’ από μία αδράνεια, από μία εύκολη σέντρα, σημειώσανε ένα τέρμα, από το οποίο χάσαμε το παιχνίδι.Είχαμε πολλές απουσίες, τιμωρημένους και τραυματίες, έχουμε το δύσκολο πρόγραμμα να ακολουθούμε το πρόγραμμα του Πανθρακικού. Και ο Κισσαμικός και η Καλλονή , όπως και ο Αιγινιακός πάνε ξεκούραστοι,  όλες οι ομάδες είναι κομπλέ. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ήττα, έχουμε μία φάση, που θέλω να τη δούμε το βράδυ. Ένα πέναλτι, δεν έχω εικόνα, αυτό βέβαια δεν μειώνει τη νίκη του Αιγινιακού. Είχαν πάθος, θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Κισσαμικό να πάρουμε τους τρεις πόντους και να εδραιωθούμε στην 7η θέση και από εκεί και πέρα να συνεχίσουμε έτσι. Η πορεία της Σπάρτης είναι επιτυχημένη και δεν την περίμενε κανείς. Εύχομαι ο Αιγινιακός να σωθεί και είναι ομάδα που έχει υγεία».

-Για τον Καρτσαμπά: «Ο Χρήστος Καρτσαμπάς μας έχει βοηθήσει πολύ, είναι φιλόδοξος, έχει στοιχεία που ζητάμε στην ομάδα».

ΠΗΓΗ: a-sports.gr