Απόλλων Ξηροκαμπίου: Ευχαριστίες και καλή επιτυχία στα μπαράζ.

H ανακοίνωση του Απόλλων Ξηροκαμπίου για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17:

Τέλος έλαβαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μας για το πρωτάθλημα του Α τοπικού Λακωνίας. Ύστερα από ένα συγκλονιστικό ματς το Σάββατο 11/3 στο Έλος με αντίπαλο τον τοπικό Ευρώτα Έλους, η ομάδα μας κατάφερε και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας και ταυτόχρονα τη παραμονή στη κατηγορία χωρίς να μπει στη διαδικασία των αγώνων μπαράζ.

Συγκεκριμένα στο Έλος η ομάδα μας προηγήθηκε με 0-1 ύστερα από γκολ του Κελεμένη στο 31’ Στο 33’ ήρθε η ισοφάριση για τον Ευρώτα και το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη το Έλος προηγήθηκε με 2-1 ύστερα από εκτέλεση πέναλτι και στην αμέσως επόμενη φάση η ομάδα μας έχασε τη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σούμπασης, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Έλους. Τελικά ύστερα από τη πίεση που άσκησε ο Απόλλωνας , ο Γ. Χριστάκης ισοφάρισε σε 2-2 με γκολ που πέτυχε στο 93’

Ο τελευταίος αγώνας βρήκε την ομάδα μας αντίπαλη με την Ένωση Πελλάνας- Καστορείου στο Καστόρι το Σάββατο 18/3. Η Ένωση φάνηκε από νωρίς πως ήθελε τον αγώνα και τελικά επιβλήθηκε με σκορ 5-1. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν και πάλι ο Κελεμένης ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η τελική βαθμολογία βρήκε την ομάδα μας στην 8η θέση. Πλέον αρχίζει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, αφού βέβαια γίνει ο απολογισμός της φετινής πορείας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο ο οποίος μας στήριξε στη φετινή πορεία με κάθε τρόπο. Τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδα μας, που συμμερίστηκαν τις φιλοδοξίες μας και κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στη κατηγορία και να φτάσουν στις τέσσερεις ομάδες του κυπέλου Λακωνίας. Επίσης ευχαριστούμε για μια ακόμα χρονιά τον διαχειριστή της σελίδας isports.gr, κύριο Ανδρέα Τσαρούχα, για το βήμα που μας παρέχει ώστε να φτάνουν στους φίλους της ομάδας μας και του Λακωνικού ποδοσφαίρου τα νέα που αφορούν τον Απόλλωνα Ξηροκαμπίου. Τέλος ευχαριστούμε τον γιατρό της ομάδας μας κύριο Παναγιώτη Σολωμό για τις υπηρεσίες του και τη βοήθειά του σε θέματα υγείας των αθλητών της ομάδας μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στους αγώνες μπαράζ για παραμονή στη κατηγορία καθώς και σε αυτές που συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου. Ελπίζουμε ο νικητής, όποιος και αν είναι αυτός, να εκπροσωπήσει άξια το νομό μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως ελπίζουμε του χρόνου το Α΄τοπικό Λακωνίας να παρουσιάσει το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, σε σχέση με τη χρονιά που πέρασε.

Ο Απόλλων Ξηροκαμπίου θα συνεχίσει να ενημερώνει το Λακωνικό ( και όχι μόνο) κοινό από τη σελίδα του στο facebook τόσο για τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο Ξηροκάμπι κατά τη θερινή περίοδο, όσο και για το σχεδιασμό και τα όσα αφορούν τη ποδοσφαιρική ομάδα.

Σας ευχαριστούμε!