Αντωνίου: Πυροβολούμαστε για το πάθος που δείχνουμε!

0
90

Η Σπάρτη μπορούσε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Καλλονής σύμφωνα με τον Σωτήρη Αντωνίου.

«Ήταν ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας μας παιχνίδια. Πολύ ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που το συνδυάσαμε με ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Δεν απειληθήκαμε από την ομάδα με της Καλλονής, εκτός από κάποια γεμίσματα. Είχαμε τον έλεγχο και την κατοχή μπάλας. Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχουμε ούτε το άγχος του πρωταθλητισμού, ούτε της παραμονής. Έχουμε καθαρό μυαλό και παίζουμε αρκετά καλά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση. Εμείς κυνηγάμε τον Αγροτικό Αστέρα στην έκτη θέση, που θα είναι μια μεγάλη επιτυχία. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια όπου στόχος είναι οι τρεις βαθμοί», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για την επιστροφή του στο νησί: «Ήρθα και πέρυσι με την ομάδα της Σπάρτης. Έχουν αλλάξει πολλά, η Καλλονή αγωνίζεται σε άλλο γήπεδο, ενώ έχει περάσει και από τη μεγάλη κατηγορία. Δεν νομίζω πως με συνδέουν πολλά πράγματα με εκείνη την ομάδα. Το μόνο που με συνδέει είναι ότι εγώ ήμουν προπονητής στην Καλλονή σε εισαγωγικά στο χωριό. Έχουν αλλάξει όλα τα πρόσωπα. Εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία».

Για το πάθος που δείχνουν: «Πυροβολούμαστε πάντα για το πάθος που δείχνουμε σε όλα τα ματς. Κλείσαμε ένα κύκλο παιχνιδιών με τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πήραμε άριστα. Αν εξαιρέσουμε τα Τρίκαλα που κάνουν ένα καταπληκτικό δεύτερο γύρο, δε νομίζω κάποια άλλη ομάδα να τα πήγε καλύτερα απέναντί τους. Μετά είχαμε ματς με τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία, όπου αν εξαιρέσουμε την ήττα με το γκολ που δεχτήκαμε κόντρα στον Αιγινιακό στο 88’ δεν έχουμε δεχτεί άλλο τέρμα. Το ίδιο θα παρουσιάσουμε και με την Ελευσίνα».