Αρχική Τοπικό Λακωνίας A.E. Σπάρτη Σπάρτη: Λευκή ισοπαλία στη Καλλονή

Σπάρτη: Λευκή ισοπαλία στη Καλλονή

Καλλονή και ΑΕ Σπάρτη έμειναν στο 0-0 στη Μυτιλήνη, με τη «Βασίλισσα» να υποχρεώνει τους νησιώτες σε νέα απώλεια βαθμών.  

Οι Λάκωνες θα επιστρέψουν στη βάση τους με τον βαθμό της ισοπαλίας κάνοντας παράλληλα την ομάδα του Αιγαίου να «βράζει» στο ζουμί της, αναφορικά με την παραμονή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η Καλλονή εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Αντίθετα η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου που είχε περισσότερες τελικές στον αγώνα, κατάφερε να «σπάσει» το σερί των τριών συνεχόμενων εκτός έδρας ηττών.

Μόλις στο 5′ η ΑΕ Σπάρτη έκανε αισθητή την παρουσία της στα αντίπαλα καρέ αλλά το σουτ του Αναστασόπουλου πέρασε άουτ. Οι Λάκωνες συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 11′ βρέθηκαν ξανά μια ανάσα από το 1-0. Ο Μπουντόπουλος έκανε την σέντρα για τον Αναστασάκο που ήταν έτοιμος να σουτάρει αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή φτάσει στον αρχηγό της «Βασίλισσας». Στο 18′ ο Μπουντόπουλος σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα αόυτ.

Οι νησιώτες περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο και δύσκολα έφταναν με αξιώσεις μπροστά από τα καρέ του Μελίσσα. Παρόμοιο το σκηνικό και στην επανάληψη, ωστόσο σταδιακά η απόδοση των φιλοξενούμενων έπεφτε, λόγω της κούρασης που ήταν αισθητή από τα συνεχόμενα παιχνίδια (μεσολάβησε μεσοβδόμαδα η εμβόλιμη 22η αγωνιστική). Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 79′ με τον Ζουλιώτη να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μελίσσας κράτησε το μηδέν.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης (65′ Σισέ), Ζουλιώτης, Σβόγιτς, Γιουκαρής, Λίταινας, Λαμπράκης (76′ Μέγκαχεντ), Αποστόλου (46΄Αγριμάκης), Σοφιάνης.
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Σιώπης, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Καρτσαμπάς, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος (65′ Ηλιόπουλος), Φράγκος (70′ Ροβίθης), Αναστασάκος.

ΠΗΓΗ: dokari.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης