Κύπελλο Ερασιτεχνών: Το προφίλ του Ηρακλή Ψαχνών

0
109

Ο Ηρακλής Ψαχνών αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της Εύβοιας μετά από την μακρά παρουσία των τελευταίων χρόνων σε Β´ και Γ´ Εθνική. Η προηγούμενη χρονιά ήταν από τις χειρότερες της σύγχρονης ιστορίας του καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ´, εξέλιξη που του κόστισε, πέραν από τον υποβιβασμό, ποινή 6 βαθμών στην Α´ τοπική κατηγορία.

Φέτος, με την συμπλήρωση 80 χρόνων ιστορίας, αποφασίστηκε να γίνει ολικό “restart” και με επικεφαλή τον καταγόμενο από την Εύβοια πρώην υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ και απόστρατο Αντιναύαρχο Αλέξανδρο Θεοδοσίου, η ομάδα απέκτησε νέα διοίκηση. Τα “κλειδιά” της τεχνικής ηγεσίας παραδόθηκαν στον Ψαχνιώτη Τάκη Σπυρόπουλο, έναν προπονητή με 15 χρόνια στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού Πειραιώς (1987-2002) και 5 χρόνια ως Ενωσιακός στη Μικτή Πειραιώς. Στον πάγκο του Ηρακλή έχει ξαναυπάρξει την χρονιά 1986-87 όταν η ομάδα των Ψαχνών αγωνιζόταν στην Δ´ Εθνική, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα τμήματα υποδομής.

Η ολική επανεκίννηση ξεκίνησε με ένα ρόστερ που περιλαμβάνει νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιρστές και η μέχρι τώρα πορεία είναι αξιοσημείωτη. Πέραν, από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευβοίας, στο πρωτάθλημα βρίσκεται, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος της Α´ Ευβοίας, στην 7η θέση με 32 βαθμούς (11 νίκες – 5 ισοπαλίες – 7 ήττες).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για διαβάσετε για τον τελικό του Κυπέλλου Εύβοιας