ΕΠΣ Λακωνίας: Αλλαγές στα πρωταθλήματα υποδομών

0
94

Η επιτροπή πρωταθλήματος μετά από τη συνάντηση και την ανταλλαγή απόψεων που είχε με τους εκπροσώπους των σωματείων μας που διατηρούν τμήματα υποδομών, αποφάσισε όπως προχωρήσει στις παρακάτω τροποποιήσεις – προσθήκες στην προκήρυξη πρωταθλημάτων υποδομών 216-2017:

1) Στο πρωτάθλημα προπαίδων έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1/1 – 31/12 του 2007. Οι ομάδες θα αποτελούνται από 9 βασικούς ποδοσφαιριστές και κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα το περισσότερο τρεις (3) ποδοσφαιριστές γεννηθέντες κατά το έτος αυτό. Οι αγώνες θα γίνονται σε γήπεδα το μήκος του οποίου ορίζεται από τη μία μεγάλη περιοχή έως την άλλη και η διάρκεια των αγώνων θα είναι δύο ημίχρονα των 35 λεπτών. Στο φύλλο αγώνα μπορόυν να δηλώνονται έως 18 ποδοσφαιριστές.

2) Η διάρκεια των αγώνων στα τουρνουά junior’s θα είναι δύο ημίχρονα των 25 λεπτών.

3) Προκηρύσσεται (για πρώτη φορά) πρωτάθημα κατηγορίας bambini σε μορφή τουρνουά, για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1/1/2010 έως 31/12/2011. Οι ομάδες θα αποτελούνται από 5 βασικούς ποδοσφαιριστές και η διάρκεια των αγώνων θα είναι δύο ημίχρονα των 15 λεπτών.

Κατά τους αγώνες όλων των κατηγοριών, οι ποδοσφαιριστές θα συμμετέχουν με ατομικό δελτίο ποδοσφαιριστή ή πιστοποιητικό γέννησης με θεωρημένη φωτογραφία.

Οι αγώνες όλων των παραπάνω κατηγοριών θα γίνονται με μπάλες μεγέθους 4 και τέρματα πλάτους 5μ. και ύψους 2μ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν στην γραμματεία της Ε.Π.Σ. έως την Τετάρτη 12 Απριλίου και τα σωματεία πρέπει να σημειώνουν τις κατηγορίες στις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Όλες οι παραπάνω τροποποιήσεις – προσθήκες, θα ενσωματωθούν στην προκήρυξη πρωταθλημάτων υποδομών 2016 – 2017 μετά την έγκριση και επικύρωσή τους, κατά το επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.