Μολαϊκός – Ολυμπιακός Γυθείου 0 – 2 (βίντεο, φωτογραφίες)

0
98

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες

ΜΟΛΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 0-2

Στους αγώνες μπαράζ που ξεκίνησαν , ο ΜΟΛΑΪΚΟΣ υποδέχτηκε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΘΕΙΟΥ σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με το γηπεδούχο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα να έχει δοκάρι σε σουτ έξω από την περιοχή.

Στη συνέχεια το Γύθειο ισορρόπησε το παιχνίδι , κυριάρχησε στο κέντρο , πίεσε και κατάφερε να προηγηθεί με τον ΚΑΤΣΙΚΑ στο 27΄ 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν φάσεις παρά μόνο το δοκάρι των γηπεδούχων και το γκολ των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχοντας προηγηθεί στο σκορ έδειχνε ότι ήθελε το παιχνίδι πάση θυσία , ενώ ο ΜΟΛΑΪΚΟΣ έδειχνε να μένει από δυνάμεις .

Αν και σε κάποιες φάσεις θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ και να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Στο 60΄ με τον ΠΑΝΤΕΛΗ έκανε το 2-0 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ και από εκεί και πέρα όλα έδειχναν ότι έχουν τελειώσει με την ομάδα του ΜΟΛΑΪΚΟΥ να δείχνει ότι έχει παραδώσει τα όπλα της.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως παίζοντας έξυπνα και με τον Αργύρη Κατσίχτη να ενισχύει τη μεσαία του γραμμή , δεν άφησε περιθώρια στον ΜΟΛΑΪΚΟ και μάλιστα θα μπορούσε το σκορ να είναι και 5-0 αφού οι παίκτες του , έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να μετατρέψουν το αποτέλεσμα σε θρίαμβο.

Μάλιστα ακυρώθηκαν και δύο γκολ του Γυθείου ξεσηκώνοντας την κερκίδα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού δηλώσεις στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ της Λακωνίας έκαναν οι δύο προπονητές των ομάδων.

Μολαϊκός:

ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ (προπονητής ) :

Βλάχος, Αβδούλλος (60′ Ελμαζάϊ), Μεσίνι, Ζώταλης, Ζώρας, Χοτζάϊ, Γραμματικάκης (72′ Χατζησιμιώτης), Διαμαντάκης, Κομιώτης, Tραϊφορος.

Ολυμπιακός Γυθείου:

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΤΣΙΧΤΗΣ (προπονητής ):

Μύρτα, Πετρόπουλος (74′ Τζανετάκος), Καζιάνης, Γρηγορακάκης, Καρνιάτης, Αναστασάκος, Βλάχος, Σουκούλι (54′ Λιακάκος), Παντελής (82′ Κουτράκος), Κατσικάς, Λιγνός.

ΠΗΓΗ: Δημοτική Αγορά της Λακωνίας