Οι Αυγουλέας, Ελμαλής, Κατσογιάννης πιθανοί για την τριμελή επιτροπή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

0
291

Οι εξελίξεις τρέχουν με…ταχύτατους ρυθμούς, σχετικά με την επόμενη μέρα στα διοικητικά δρώμενα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, καθώς από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά την επίσημη γνωστοποίηση του ενδιαφέροντός του να παίξει καθοριστικό ρόλο στη νέα εποχή, δρομολογούνται τα επόμενα προσεκτικά βήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν χθες το απόγευμα το φως της δημοσιότητας, ήδη έχει ληφθεί η απόφαση για τα πρόσωπα που θα συστήσουν την τριμελή Επιτροπή, η οποία θα αναλάβει να τρέξει το πρότζεκτ της ανάληψης των ηνίων της «Μάνας του λόχου».

Συγκεκριμένα η τριάδα που μπαίνει…μπροστά για να ζητήσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία από τους παράγοντες της «μάνας του λόχου» θα αποτελείται από τους Στέφανο Αυγουλέα, Γιώργο Ελμαλή και Ηλία Κατσογιάννη.

Σε ότι αφορά τον πρώτο ήταν παράγοντας επί χρόνια στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και  μέλος και στο Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Ήταν κολυμβητής του Παναθηναϊκού τη δεκαετία του 70΄ μαζί με την αδερφή του Έλενα.

Ο Γιώργος Ελμαλής είναι δικηγόρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ενώ συμμετείχε και στην ΠΑΕ Σπάρτη.

Τέλος, ο Ηλίας Κατσογιάννης ήταν διευθύνων σύμβουλος της Σπάρτης ενώ πριν μετακομίσει στη Λακωνία ήταν επί σειρά ετών διευθυντής λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Πλέον, από μέρα σε μέρα θα πρέπει να αναμένεται, δια μέσου της Επιτροπής η ανάληψη των πρωτοβουλιών για τις απευθείας επαφές με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, ώστε να παραλάβουν τα μέλη της στα χέρια τους όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για να αποκτήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την πλήρη εικόνα για το άνοιγμα και τις υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με το γηπεδικό πρότζεκτ και όλα τα άλλα κεφάλαια που αφορούν στις υποδομές και τις δομές λειτουργίας του Συλλόγου.

Οπως αναφέραμε και τα προηγούμενα 24ωρα, το… νερό έχει πλέον μπει για τα καλά στο αυλάκι και ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού, μπορεί να ονειρεύεται τις καλύτερες ημέρες που έρχονται και για την «Μάνα του λόχου».

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «Η Πράσινη»

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης