Σπάρτη: Έσπασε ρεκόρ διετίας στα εντός έδρας! Δήλωση Αντωνίου

Η Σπάρτη έχει το δικό της κάστρο στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου έχουν κρατήσει απαραβίαστη την εστία της ομάδας για 770 λεπτά στους εντός έδρας αγώνες. Με μόλις μια εντός έδρας ήττα, την 2η αγωνιστική από τον Απόλλων Σμύρνης. Έκτοτε μετρούν εντός έδρας 6 νίκες και 5 ισοπαλίες, αλλά το σημαντικό είναι πως στα τελευταία οκτώ παιχνίδια δεν έχει δεχτεί γκολ, συμπληρώνοντας 770 λεπτά απαραβίαστης εστίας. Η Σπάρτη έχει να δεχθεί γκολ στο σπίτι της από τις 18 Δεκεμβρίου 2016 στον αγώνα με την Καλλονή όπου είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1 – 1. Ο Μελίσσας – έχει κρατήσει 7 αγώνες το μηδέν – έχει κατεβάσει τα ρολά στο τέρμα του, ενώ η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας είναι υποδειγματική. Ο Κραβαρίτης σε ένα αγώνα σε αυτό το σερί, εντός με τον Πανσερραϊκό.

Αυτό αποτελεί ρεκόρ διετίας, καθώς πέρυσι τόσο η Κέρκυρα όσο και η ΑΕΛ, οι ομάδες που κέρδισαν την άνοδο στη Super League, κατάφεραν να έχουν μια ανάλογη εντός έδρας επίδοση, αλλά φέτος η Σπάρτη την ξεπέρασε. Συγκεκριμένα, οι Φαίακες είχαν φτάσει τα 718 λεπτά χωρίς να δεχτούν γκολ στο σπίτι τους, ενώ η ΑΕΛ τα 637 λεπτά.

Δήλωση Αντωνίου

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΔΙΕΤΙΑΣ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGE ΜΕ 770 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ