Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Λακωνίας ο Παναγιώτης Φιφλής

0
108

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναγιώτης Φιφλής με καταγωγή από το Περιστέρι του Δήμου Ευρώτα, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.

Φίλες και φίλοι,

 

Ονομάζομαι Παναγιώτης Φιφλής, γεννήθηκα στις 24 Μαΐου 1962 και κατάγομαι από το Περιστέρι του Δήμου Ευρώτα. Έχοντας διανύσει μια πορεία σαράντα χρόνων στο χώρο του αθλητισμού – συγκεκριμένα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας και νιώθοντας την ανάγκη για περαιτέρω προσφορά στο λακωνικό ποδόσφαιρο, αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.

 

Πεποίθησή μου αποτελεί το γεγονός ότι στη μεγάλη οικογένεια του ποδοσφαίρου, κάθε ενεργό και δραστήριο μέλος αυτής της κοινωνίας που εκτιμά κι αναγνωρίζει τις τεράστιες ωφέλειες του αθλητισμού στη ζωή μας, έχει κάθε δικαίωμα ν’ αξιώσει όχι την κατάκτηση μιας θέσης, αλλά την απόκτηση της δυνατότητας για δράση και προσφορά.

 

Η δική μου αθλητική δράση ξεκίνησε το 1977 στον Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκα στις ομάδες «ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ», «Α.Ο.ΦΙΛΗΣΙΟΥ» και «ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΗΣΙΟΥ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ». Διετέλεσα επίσης διοικητικός παράγοντας της ΑΕΔ ΣΚΑΛΑΣ, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια υπηρετώ το λακωνικό ποδόσφαιρο ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών) του Δήμου Ευρώτα.

 

Τέλος, πιστεύω ότι το λακωνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά να δώσει ακόμα, καθώς όλες οι ομάδες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για το σκοπό αυτό και κυρίως για αξιοπρεπείς εμφανίσεις σ’ όλους τους αγώνες. Υπάρχει διάθεση για ενότητα, συνεργασία και πολλή δουλειά.