MATCH MONEY Τρίτης: Ενα κι ένα!

Προημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάγερν – Ρεάλ και Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα, προημιτελικά και στο Γιουρόπα Λιγκ με μάχες αμφίρροπες, και μεγάλοι ημιτελικοί στο κύπελλο Ελλάδας, σ’ ένα MATCH MONEY Τρίτης που στάζει στοίχημα σε κάθε σελίδα! Μην το χάσεις…

Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και ως είθισται κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες το Match Money θα ανανεώσει το ραντεβού για τη Μεγάλη Πέμπτη, όταν και θα κυκλοφορήσει το επόμενο τεύχος, όπου πέραν της αγωνιστικής κίνησης του επόμενου κουπονιού θα δοθεί βαρύτητα και στα ματς της συγκεκριμένης ημέρας. Ομως μέχρι τότε έχουμε ημέρες να σκεφτούμε, περιοριζόμαστε σε αυτά που ανοίγονται μπροστά μας.

Ουκ εν τω πολλώ το ευ έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοί μας, ρητό που αποτυπώνει το τρέχον κουπόνι, ποσοτικά δεν είναι μεγάλο, ποιοτικά όμως φτάνει και περισσεύει. Ξεκίνημα από το Τσάμπιονς Λιγκ, που αισίως έφτασε στους προημιτελικούς, η κληρωτίδα είχε κέφια και συνέθεσε δύο γιγαντομαχίες, κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι και οι τελικοί. Μπάγερν – Ρεάλ με τον Αντσελότι να τίθεται αντιμέτωπος της ομάδας που της χάρισε το τελευταίο τρόπαιο, και Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα στο ριμέικ του προ διετίας τελικού. Εξαιρετικά αμφίρροπο το Ντόρτμουντ – Μονακό, φαβορί η Ατλέτικο ενάντια στη Λέστερ.

Στους «8» και το Γιουρόπα Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με την Αντερλεχτ, όλα ανοιχτά στα Μπεσίκτας – Λυών, Αγιαξ – Σάλκε, Θέλτα – Γκενκ.                                    

Ομως να μην υποβαθμίσουμε και τα… δικά μας, κεντρίζουν το ενδιαφέρον οι πρώτοι ημιτελικοί του κυπέλλου με το συναπάντημα των τεσσάρων μεγάλων ύστερα από 68 χρόνια, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – ΑΕΚ, εξαιρετικά αμφίρροπες αναμετρήσεις στο τελευταίο εμπόδιο πριν από τον τελικό.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!