Ο αγώνας Spartan Race της Σπάρτης θα είναι ο πρώτος και καλύτερος αγώνας σε όλο τον κόσμο! (βίντεο)

Ο αγώνας Spartan Race της Σπάρτης θα είναι ο πρώτος και καλύτερος αγώνας σε όλο τον κόσμο!

Τον Νικόλαο Χαραμή, εκπρόσωπο της Taf  Sports Marketing, της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα του Spartan Race για την Ελλάδα φιλοξενεί η εκπομπή «Το Τελικό Σφύριγμα», με παρουσιαστές τους Ανδρέα Τσαρούχα και Άντι Κοντέα.

Ο κ. Χαραμής σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση, καθώς η Σπάρτη θα φιλοξενήσει τα επόμενα 8 χρόνια τον συναρπαστικό και παγκοσμίως γνωστό αγώνα, εξηγεί πως ξεκίνησε αυτή η εμπνευσμένη από την εκπαίδευση των αρχαίων Σπαρτιατών ιδέα. «Το ζητούμενο είναι να τερματίσεις», σημειώνει ο εκπρόσωπος της Taf  Sports Marketing τονίζοντας πως είναι αγώνας αντοχής, ενώ στη συνέχεια αναλύει το είδος των εμποδίων που θα συναντήσουν οι αθλητές.

Για κάποιες μέρες σε μία νεκρή τουριστική περίοδο θα κυκλοφορούν στην πόλη της Σπάρτης 5-6 χιλιάδες άνθρωποι σύμφωνα με τον κ. Χαραμή, ο οποίος εξηγεί πώς επετεύχθη η συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης για την διοργάνωση του Spartan Race και μιλά για τα οφέλη του αγώνα και τον θεματικό τουρισμό, που όπως λέει ο ίδιος, αποτελεί τον τουρισμό του μέλλοντος. «Πρέπει όλοι αυτοί που θα έρθουν να μείνουν ευχαριστημένοι, να μην φύγει κανείς δυσαρεστημένος από την πόλη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις λεπτομέρειες του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη και συγκεκριμένα στην τοποθεσία του, ο κ. Χαραμής αφού τονίζει πως «ο αγώνας Spartan Race θα είναι ο πρώτος και καλύτερος αγώνας σε όλο τον κόσμο» αποκαλύπτει πως κεντρικό σημείο θα είναι ο ποταμός Ευρώτας ενώ ορόσημο θα είναι και τα Μενελάια. Ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί τον αγώνα σε όλη τη διαδρομή του, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι εθελοντές.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της Taf  Sports Marketing, μιλά για την προβολή του αγώνα και την καμπάνια που θα πραγματοποιηθεί, το σχέδιο που υπάρχει προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η πόλη με την κίνηση των οχημάτων, ενώ απευθυνόμενος στους Λάκωνες επαγγελματίες και επιχειρηματίες μεταξύ άλλων τόνισε: «Να μην το δουν σαν ένα διήμερο στο οποίο θα λύσουν τα προβλήματα της χρονιάς, αλλά να το δουν σαν μία ευκαιρία που θα έρθουν πολλοί επισκέπτες στη Σπάρτη, κατά κανόνα υψηλού εισοδήματος και επιπέδου. Αυτοί μπορούν να γίνουν ο καλύτερος διαφημιστής της πόλης για τον τουρισμό».

Η εκπομπή προβάλλεται από τις ιστοσελίδες apela.gr και isports.gr καθώς και από την τηλεόραση του super TV (κάθε Τρίτη μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων περίπου 22:30)

Δείτε παρακάτω την εκπομπή

.