Ολυμπιακός Γυθείου: Aνακοίνωση για τον αγώνα στο Βλαχιώτη

Ο Ολυμπιακός Γτυθείου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής 23/4 με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη:

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Γυθείου καλεί τον κόσμο του Γυθείου να δώσει το παρόν από νωρίς στο γήπεδο του Βλαχιώτη και όχι της Γλυκόβρυσης όπως αρχικά είχε αποφασισθεί. Άγνωστο το πως, ξαφνικά το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη που αποκλείστηκε η χρήση του για τον εν λόγω αγώνα λόγω εργασιών, σήμερα το μεσημέρι 21/04 κρίθηκε κατάλληλο. Η αρχική απόφαση ανέφερε πως ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Γλυκόβρυσης. Η σημερινή τελική απόφαση αλλάζει τα δεδομένα και πλέον ο αγώνας θα γίνει στη φυσική έδρα του Αστέρα Βλαχιώτη.

Η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει την Κυριακή στις 15:00. Το πούλμαν που θα μεταφέρει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο θα αναχωρήσει από το Λιμάνι του Γυθείου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επαγγελματίες του Γυθείου που στηρίζουν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τον φίλαθλο κόσμο που δίνει το βροντερό παρόν σε οποιαδήποτε έδρα αποτελώντας την κινητήρια δύναμη του Ολυμπιακού Γυθείου. Επίσης θερμά ευχαριστήρια στο μέλος και φίλαθλο της ομάδας του Ολυμπιακού Γυθείου Παναγιώτη Τσιριμπή για την πολύτιμη βοήθεια του.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Γυθείου δηλώνει έτοιμη για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής και με την στήριξη του φίλαθλου κόσμου θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς.

 

Υ.Γ. Ευχαριστούμε την επιτροπή σταδίων για την άμεση λύση του “δήθεν” προβλήματος που προέκυψε με το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη, αμέσως μετά και την προσκόμιση εγγράφων από την ομάδα μας προς τις αρμόδιες αρχές.