Παλαίμαχοι Παναιγιάλειου: Φιλικό με τη Μπαρτσελόνα την 1η Ιουλίου. Ευχαριστίες Πιερρουτσάκου

0
115

Ύστερα από πρωτοβουλία και προσωπικές επαφές τού παλαιμάχου ποδοσφαιριστή τής Μ.ΠΑ.ΛΑ-Μικτή Παλαιμάχων Λακωνίας 1985 και αθλητικού παράγοντα τής ΑΕΦάριδος Δημήτρη Πιερρουτσάκου, σε συνεργασία με την Ομάδα Παλαιμάχων τού Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου 1927, το Δήμο Αιγίου, και άλλους αθλητικούς, πολιτιστικούς και φιλανθρωπικούς φορείς, η Ομάδα Βετεράνων τού Παναιγιαλείου, θα φιλοξενήσει στο Αίγιο την Ομάδα Παλαιμάχων τής Μπαρτσελόνα, τη θρυλική Agrupacio Barca Jugadors, για ένα φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού, την 1η Ιουλίου 2017.
Ανάλογες επαφές, γιά τον ίδιο σκοπό, είχε αναλάβει ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος, εκπροσωπώντας και τις αντίστοιχες Ομάδες Παλαιμάχων τής ΑΕΛάρισσας και τού ΆΡΗ Θεσσαλονίκης.Όμως, αυτές δέν τελεσφόρησαν, λόγω έλειψης χρόνου και ανηλειμένων υποχρεώσεων τής Ισπανικής ομάδας. Ελπίδα όλων, είναι οι προσπάθειες αυτές, να τελεσφορήσουν σε πιό πρόσφορο χρόνο και συνθήκες.
Ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος, ευχαριστεί τους Προέδρους, τους Γενικούς Αρχηγούς, τους υπευθύνους επικοινωνίας, και όλους τούς εμπλεκόμενους παράγοντες τών Παλαιμάχων τής Μπαρτσελόνα, τού Παναιγιαλείου, τής ΑΕΛάρισσας και τού Άρη Θεσσαλονίκης:
α) για την απόλυτη εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, και τού εμπιστεύθηκαν να αναλάβει αποκλειστικά μόνος του, και να φέρει εις πέρας τις επαφές και επικοινωνίες, καθώς και τη ρύθμιση τών λεπτομερειών, γιά την τελική διεκπεραίωση τής Ισπανικής αποστολής στην Ελλάδα.
β) γιά την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση που τού απηύθυναν, να αγωνιστεί κι ο ίδιος εναντίον τής περίφημης Ισπανικής ομάδας, φορώντας τις θρυλικές και βαριές φανέλες αυτών τών Ιστορικών Συλλόγων, ασχέτως εάν τελικά,γιά την ώρα θα πραγματοποιηθεί μόνο το ένα φιλικό παιχνίδι.
Τέλος, ευχαριστεί τούς χορηγούς που θα καλύψουν το παιχνίδι και τις διάφορες εκδηλώσεις, χωρίς τη βοήθεια τών οποίων, θα ήταν αδύνατη η διοργάνωση και διεξαγωγή τής Ισπανικής Αποστολής.
Λεπτομέρειες για τον αγώνα και τα διάφορα events που θα λάβουν χώρα, θα ανακοινωθούν προσεχώς.