Μιχάλης Φράγκος: Κάθε αγωνιστική θα παλεύουμε μόνο για τη νίκη! (βίντεο)

0
175

Τον ποδοσφαιριστή της ΑΕ Σπάρτη Μιχάλη Φράγκο φιλοξενεί η εκπομπή «Το Τελικό Σφύριγμα» με παρουσιαστές τους Ανδρέα Τσαρούχα και Άντι Κοντέα.

Ο επιθετικός της λακωνικής ομάδας, ο οποίος βρίσκεται σε περίοδο φόρμας έχοντας πετύχει 3 γκολ στους τελευταίους δύο αγώνες της ομάδας  -το ένα με ένα καταπληκτικό ψαλιδάκι-, σχολιάζει τη φετινή πορεία της Σπάρτης, το πρωτάθλημα της Stoiximan Football League και τους αγώνες με Καλλιθέα και Παναιγιάλειο.

«Η έδρας μας είναι το όπλο μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτης και μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας, για τον οποίο τονίζει πως είναι κοντά στην ομάδα και τη στηρίζει, ενώ αναφορά γίνεται και στην εξαιρετική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Τέλος, ο Μιχάλης Φράγκος αφιερώνει τα γκολ στον 40 ημερών γιο του, μιλά για τη διαχείριση του ρόστερ από τον προπονητή αλλά και για τις επόμενες αγωνιστικές, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο δεν είναι αδιάφορες για κανέναν. «Σε κάθε αγωνιστική θα παλεύουμε μόνο για τη νίκη» σημειώνει.

Η εκπομπή προβάλλεται από τις ιστοσελίδες apela.gr και isports.gr καθώς και από την τηλεόραση του super TV (κάθε Τρίτη μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων περίπου 22:30)

Δείτε παρακάτω την εκπομπή