Σπαρτιατικός: Βράβευση από Δήμο Σπάρτης. Ευχαριστήριο ομάδας

Tην Κυριακή 30 Απριλίου και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των Play off γυναικών πετοσφαίρισης – εντός έδρας με τον Απόλλων Καλαμάτας – ο Δήμος Σπάρτης βράβευσε τις αθλήτριες και τους ανθρώπους της ομάδας για την επίτευξη της ανόδου στη Β΄Εθνική. Ο Δήμαρχος Ευάγγελος Βαλιώτης έκανε σαφές ότι ο Δήμος θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες του συλλόγου. Η γυναικεία ομάδα του Σπαρτιατικού κατέλαβε την δεύτερη θέση στα play off εξασφαλίζοντας την άνοδο στη Β’ κατηγορία.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Σπαρτιατικού για την φετινή ιστορική περίοδο

Ευχαριστήριο Σπαρτιατικού

Με τον τελευταίο αγώνα του γυναικών την περασμένη Κυριακή έκλεισε μια απο τις ιστορικότερες χρονιές του τμήματος πετοσφαίρισης του Σπαρτιατικού, αυτό της ανόδου σε μια εθνική κατηγορία.
Θέλουμε πρώτα να συγχαρούμε τις νεαρές αθλήτριές μας και τον προπονητή τους για την εξαιρετική προσπάθειά τους, το πάθος και το ήθος που επέδειξαν στο μεγάλο αυτό ταξίδι φτάνοντας στον τελικό στόχο που οι ίδιες είχαν θέσει.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης και τους γονείς των νεαρών κοριτσιών που στηρίζουν την προσπαθειά τους, ειδικά στην απαιτητική φετινή χρονιά με το ιδιαίτερα φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας που πραγματικά έδωσε την δική του ώθηση στα εντός έδρας παιχνίδια και πραγματικά αγκάλιασε την προσπάθεια των κοριτσιών.
Να ευχαριστήσουμε επίσης όσους συνέβαλαν οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια είτε ιδιώτες είτε επιχειρηματίες και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα.
Μεγάλο ευχαριστώ και στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας και ιδιαίτερα στον προεδρό μας που στάθηκαν δίπλα μας όταν οι καταστάσεις το απαιτούσαν, ευχόμενοι απο μερους μας να πανηγυρίσουν και αυτοί την άνοδο στην Γ εθνική.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν την προσπάθεια όλων των τμημάτων μας όλη αυτή την χρονιά.
Τέλος θέλουμε να δωσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και πήρε και αυτή την  άνοδο στην Β εθνική.
Το τμήμα μας θα συνεχίσει και την νέα χρονιά να επενδύει στις νεαρές του αθλήτριες και αθλητές δίνοντας μεγάλη έμφαση στα αναπτυξιακά του τμήματα, συνεχίζοντας την ιστορική και σημαντική πορεία του και είναι σίγουρο οτι θα χρειαστεί και  πάλι την βοηθειά σας στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας του.