Λεωνίδας Σπάρτης: Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας νέων

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας νέων του Λεωνίδα Σπάρτης:

Η ομάδα μας, ο “Λεωνίδας Σπάρτης” βρίσκεται μέσα στους στόχους του. Ο κύριος στόχος αυτης της ομάδας από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε απο παιδιά δημοτικου ήταν να φτιάξει σωστούς αθλητές με ήθος και ποδοσφαιρικές ικανότητες που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Μετά από τοσα χρόνια προσπαθειών, προπονησεων, θυσιων φτάσαμε μια ανασα απο τον τελικο σκοπο μας.
Πρωταθληματα και διακρισεις δεν μας λειπουν στην πορεια μας αυτη. Κατακτησαμε τιτλους και πολλες χαρες μα ειμαστε παντα προσηλωμένοι στον τροπο που θα καταφερουμε να ενταχθουμε στο ανδρικο ποδοσφαιρο.
Το φετινο πρωταθλημα νεων ηταν για την ομαδα μας ενα πολυ καλο τεστ και ειδικα με την προκηρυξη να αναφερει οτι στη β’ φαση θα αγωνιστουν οι 4 καλυτερες ομαδες μας εκανε να ανυπομονουμε για την εναρξη του. Δυστυχως για αλλη μια φορα οι κανονες αλλαξαν μεσα στη διαρκεια του πρωταθληματος. Η β’ φαση εμεινε στα χαρτια και οι αγωνες γινονταν στην καλυτερη περιπτωση καθε 15 μερες κατι που δεν επετρεπε στις ομαδες να αποκτησουν αγωνιστικο ρυθμο. Περασαμε και διαστηματα 30 ημερων μεχρι να αγωνιστουμε στο πρωταθλημα. Στο τελος αναγκαστηκαμε να παιξουμε αγωνες καθε 4 μερες. Στα θετικα του πρωταθληματος η διαιτησια των αγωνων. Οι διαιτητες αντιμετωπισαν τη διοργανωση πολυ σοβαρα και οσα λαθη ανθρωπινα.
Φτασαμε 2 αγωνιστικες πριν το τελος και απο οτι φαινεται το πρωταθλημα θα κριθει στον αγωνα της ομαδας μας στη Σκαλα με τον Αιαντα και στο Γερακι που φιλοξενει την ΑΕ Σπάρτης. Το μονο που εχουμε να πουμε εμεις η παρεα του Λεωνιδα Σπαρτης ειναι:
ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.
Οποιος θελει να παρει το πρωταθλημα θα πρεπει να μας κερδισει στα ισια και καθαρα.
Μας προσβαλλει ηδη η αιτηση για αλλαγη της ωρας αλλου αγωνα. Δεν εχουμε αγωνιστικο στοχο παρα μονο περηφανεια. Δεν θα ανεχθουμε κανεναν υπαινιγμο απο οποιον δεν διαθετει το δικο μας ηθος και αισθηση του FAIRPLAY.