Αστέρας Βλαχιώτη: Έτοιμος να γράψει ιστορία. Zωντανά στο isports.gr

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Αστέρα Βλαχιώτη με αντίπαλο τον Ηρόδοτο – πατήστε εδώ για να δείτε το προφίλ του Ηρόδοτου –  σήμερα Τετάρτη 10 Μαϊου στις 16:00. Στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Ηρόδοτο με τη νικήτρια ομάδα να αντιμετωπίζει στο τελικό της διοργάνωσης το νικητή του ζευγαριού Ελπις Σκουτάρεως – Κερατσίνι.   Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για την ομάδα της Λακωνίας αφού ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός, το ταξίδι για την Κρήτη πολύωρο και κουραστικό αλλά οι παίκτες του Τσίρκοβιτς θα τα δώσουν όλα για να γράψουν ιστορία.  

Συντονιστείτε στις 15:30 στο isports.gr για να παρακολουθήσετε ζωντανά τον μεγάλο αυτό ημιτελικό. Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες με έπαθλο τη συμμετοχή στο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ο κ. Πέτρος Τσαγκαράκης του συνδέσμου Χανίων, ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να διευθύνει τον αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, μεταξύ του Ηροδότου και του Αστέρα Βλαχιώτη!

Ο Χανιώτης ρέφερι που θα διευθύνει το παιχνίδι, θα έχει για βοηθούς τους κ.κ. Σινιοράκη-Πετεινάτο από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Χριστοδουλάκης από το Ρέθυμνο.

 

Κάλεσμα στο κόσμο του ο Ηρόδοτος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρόδοτος έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ούτως ώστε να βρεθεί στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού την Τετάρτη 10 Μαΐου ούτως ώστε να στηρίξει τους παίκτες του προσφυγικού σωματείου στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ένας σημαντικός αγώνας για εμάς… μέχρι τον επόμενο. Δεν το έχουμε ξανακάνει και το θέλουμε πολύ. Σας περιμένουμε αύριο όλους στις 16:00 στο γήπεδο μας, να ενισχύσουμε τα παιδιά στον ημιτελικό Ερασιτεχνών Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο μας το φιλικό σωματείο του Αστέρα Βλαχιώτη.

Ευχή μας να γεμίσει το γήπεδο, ο κόσμος να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας.

Ραντεβού αύριο Τετάρτη 10/05 στις 16:00 στον Ηρόδοτο.

“Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, το κύπελλο Ελλάδος στην Αλικαρνασσό»