Μπάρδης: Για πάντα στην καρδιά μου!

Δημήτρης Μπάρδης, ένα όνομα που όλοι οι Σπαρτιάτες σέβονται, εκτιμούν και αναγνωρίζουν ως άνθρωπο ηθικό, με αξίες, αρχές, και ειλικρίνεια. Ο γνωστός σε όλους Τζίμης με την ανεκτίμητη και ουσιαστική προσφορά του χωρίς το παραμικρό ψεγάδι η παρουσία του, ένας Κύριος με Κ κεφαλαίο που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από το σύνολο της Σπαρτιάτικης κοινωνίας.  Η αναγνώριση του έργου του από τους ποδοσφαριστές, προπονητές που πέρασαν από την Α.Ε. Σπάρτη και τον κόσμο είναι μεγάλη και το κενό του στη ΠΑΕ θα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί.

Oι τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ τον οδήγησαν στη παραίτηση – πατήστε εδώ, ο ίδιος ανάρτησε στο facebook την ακόλουθη δήλωση: 

Μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα μαζί με όλους εσάς αυτές τις τρεις αγωνιστικές περιόδους!!! Από το τοπικό μέχρι την football league!!! Και φυσικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της Σπάρτης!!!
Για πάντα στην καρδιά μου!!!

 

Κλείνοντας ο χώρος του ποδοσφαίρου χρειάζεται και έχει ανάγκη ανθρώπους σαν τον Μπάρδη να το υπηρετούν.  Είναι ευτύχημα που ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς έχει στο δυναμικό του τον Δημήτρη Μπάρδη!

Στις φωτογραφίες που έχει συμπεριλάβει την ανάρτησή του έχει όλους τους προπονητές, όλους τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας.