Αστέρας Βλαχιώτη: Ήττα στον ημιτελικό από Ηρόδοτο (βίντεο, φωτογραφίες)

Ο Αστέρας Βλαχιώτη ηττήθηκε την Τετάρτη 10 Μαϊου στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού από τον Ηρόδοτο στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Δημήτρης Κοιλιάρας και Βασίλης Μπάμπης. Στον τελικό ο Ηρόδοτος, θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Σκουτάρεως, που επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι επί του Κερατσινίου και κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο αποκλεισμός στα ημιτελικά ολοκληρώνει μια ιστορική χρονιά του Αστέρα Βλαχιώτη που εκτός από την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω του πρωταθλήματος που κατέκτησε στη Λακωνία έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών όντας η μοναδική ομάδα της Λακωνίας που έχει καταφέρει κάτι ανάλογο.

Στα πρώτα λεπτά, ο Αστέρας Βλαχιώτη, ήταν αυτός που «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έψαχνε το γκολ, χωρίς όμως να δημιουργηθεί ευκαιρία, μπροστά στις δύο εστίες. Μετά το 10λέπτο, ο Ηρόδοτος, ισορρόπησε και κατάφερε να απειλήσει πρώτος με σουτ του Κοιλιάρα που πέρασε άουτ.

Όμως αυτή ήταν η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο 30λέπτο του αγώνα, όταν και ο Ηρόδοτος ανέβασε περισσότερο ρυθμό και δημιούργησε ευκαιρίες. Αρχικά με τον Προβυδάκη να συγκλίνει και να σουτάρει, όμως απομάκρυνε ο Γαρόζης, στη συνέχεια ήρθε η πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων με τον Λιόση, όμως το σουτ του πέρασε «απελπιστικά» άουτ.

Με πρωταγωνιστή τον Κοιλιάρα, ήταν και οι δύο επόμενες ευκαιρίες του Ηροδότου, αρχικά δέχθηκε πάσα «κόψιμο» από τον Μυλωνά και πλάσαρε αλλά ήταν άστοχος, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος «έδωσε» στον Μωραΐτη, αλλά και αυτός αστόχησε. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μία κεφαλιά του Σταμόγιαννου που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, ο Ηρόδοτος μπήκε δυνατά και έφτασε στο γκολ, μόλις στη 1η του ουσιαστική ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, με τους Μωραΐτη-Κοιλιάρα να συνεργάζονται άψογα, ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση, «πλάσαρε» τον Γαρόζη, κάνοντας το 1-0.

Ο Αστέρας απείλησε με τον Σταμόγιαννο να βγάζει κάθετη μπαλιά μέσα στην περιοχή αλλά ο Λουτριώτης πρόλαβε να μπλοκάρει. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 88ο λεπτό, όταν μετά από ανεκμετάλλευτο κόρνερ των φιλοξενούμενων, ο Βασίλης Μπάμπης «έκλεψε», βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση και απέναντι απ’τον Γαροζη, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0!

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Προβυδάκης, Τσουμάγκας(23′ λ.τ. Μωραΐτης), Αχιλλέως, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Μυλωνάς(80′ Παρθενιάδης), Φραγκουλάκης(90′ Κεφαλούκος), Μπερνιδάκης, Κοιλιάρας, Μπάμπης

Αστέρας Βλαχιώτη: Γαρόζης, Λιόσης, Τσουκαλάς, Τσώνης, Μπριλάκης, Τσιμικλής(81′ Λειμονίτης), Χαλίλι(58′ Σαραντόπουλος), Μπούνας, Σταμογιαννος, Χρήστου, Αράπογλου

με πληροφορίες από το grandsport.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα