Σπάρτη: Δεκαπέντε οι προσφυγές.

 Στα όριά τους βρίσκονται οι παίκτες της Σπάρτης, μετά από ένα διήμερο έντασης, που ήρθε να προστεθεί στους μήνες που παραμένουν απλήρωτοι. Tην Παρασκευή 12 Μαϊου προσήλθαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να συναντηθούν με τον Δημήτρη Νικόλαρο και να πληρωθούν, ωστόσο αυτό δεν έγινε. Η πρόταση να πάρουν κάποια χρήματα, υπογράφοντας ένα συμφωνητικό, το οποίο είχε όρους που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να γίνουν δεκτοί. Το μεσημέρι όπου όλοι οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία έδωσαν το παρών, πάλι δεν υπήρξαν πληρωμές, αλλά αντίθετα σημειώθηκε μεγάλη ένταση. Η παρουσία της αστυνομίας δεν βοήθησε την κατάσταση να εκτονωθεί – πατήστε εδώ.

Μετά την αποχώρηση των παικτών από τα γραφεία, χωρίς να γίνουν οι πληρωμές, υπήρχε η διάθεση να γίνει το ταξίδι στις Σέρρες, μάλιστα είχαν συγκεντρωθεί και τα έξοδα του ταξιδιού. Αυτό που τους έκανε να μην κατέβουν στον αγώνα ήταν οι δηλώσεις του Νικόλαρου στη συνέντευξη Τύπου, – πατήστε εδώ – όπου κατηγόρησε κάποιους ως υποκινητές της έντασης καθώς και η ανάκληση της παραίτησής του. 

Σε συνεχή επικοινωνία με τον ΠΣΑΠ, αργά το βράδυ της Παρασκευής, 13 παίκτες αποφάσισαν να κινηθούν νομικά και το Σάββατο κατατέθηκαν οι προσφυγές μέσω του ΠΣΑΠ.  Στη συνέχεια, ο αριθμός των προσφυγών ανέβηκε στους 15, με τους Μουζακίτη, Παπαχρήστο να προστίθενται στους Αναστασάκο, Αναστασόπουλο, Ροβίθη, Φράγκο, Λώττα, Κοτσαρίδη, Μπουντόπουλο, Σιώπη, Κραβαρίτη, Καρτσαμπά, Γκαλίτσιο, Μπανούση και Γιαννίτση. Από κοινού με τον ΠΣΑΠ βγήκε η ανακοίνωση – πατήστε εδώ, και δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Σπάρτης. Από αύριο Δευτέρα 15 Μαϊου, ο αριθμός των προσφυγών είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί εάν τα δεδομένα δεν αλλάξουν.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης