14 Μαϊου 2016-2017: Από την φιέστα στη διάλυση

0
67

Σάββατο 14 Μαϊου 2016

Σαν σήμερα πέρυσι, 14 Μαϊου, η Α.Ε. Σπάρτη πανηγύριζε τον τίτλο της πρωταθλήτριας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής σε φιέστα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης μετά από φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Μπροστά στους φιλάθλους της η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έκανε το γύρο θριάμβου για την εξασφάλιση της ανόδου στη Football League αφού είχε κάνει ολοκληρώσει μια ιστορική χρονιά στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Μια περίοδος που ο Σωτήρης Αντωνίου, οι ποδοσφαιριστές, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους διοικούντες, ο φίλαθλος κόσμος, και όλοι όσοι βοήθησαν κόσμος έγραψαν χρυσές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις καρδιές μας.

Να θυμηθούμε λίγο εκείνες τις στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία και στις καρδιές μας

Κυριακή 14 Μαϊου 2017

Ένα χρόνο μετά την ίδια ημέρα, 14 Μαϊου 2017, μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία, αφού η ομάδα δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Μηδενισμός,αφαίρεση 3 βαθμών πρόστιμο έως 40 χιλιάδες και δύο βήματα πριν τον γκρεμό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ένα βήμα πριν την έξοδο, οι παίκτες έχουν καταθέσει ομαδική προσφυγή, ο Σωτήρης Αντωνίου και το τεχνικό επιτελείο του να έχουν παραιτηθεί, διοικούντες να έχουν αποχωρήσει και να μην υπάρχει ένας άνθρωπος που να κάνει φιλότιμες κινήσεις προς την εξεύρεση λύσης για την αποπληρωμή των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου, ενοικίων και άλλων. Ο Σπαρτιάτης φίλαθλος απαιτεί να βρεθεί μια λύση, είναι αυτός που πραγματικά έχει στηρίξει και πονά αυτή την ομάδα, κάνοντας θυσίες για να βρεθεί σε κάθε αγώνα στις κερκίδες ή προσφέροντας βοήθεια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.  Τις τελευταίες ημέρες είμασταν μάρτυρες σε στιγμές που αμαυρώνουν την ιστορία της ομάδας, χωρίς να γνωρίζουμε τι ξημερώνει.

Η ομάδα οδηγείται προς το γκρεμό και δεν υπάρχει ίχνος αντίδρασης από την διοίκηση και τους υπεύθυνους που έχουν εξαφανιστεί κάτι το οποίο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και απορίες…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης