Ξεφτίλα, αηδία και αίσχος. Απειλές σε παίκτες, πολεμούν την ομάδα και τον Αναστασάκο!

Για άλλη μια φορά αυτοί που θέλουν να κάνουν κακό στην Α.Ε. Σπάρτη, την πολεμούν με τον δικό τους σιχαμερό τρόπο.  Όπως έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, αντέγραψαν σε μεγάλο ποσοστό το κείμενο του άρθρου μας με τίτλο Σπάρτη: Στάσιμη κάκιστη κατάσταση …

και άλλαξαν τον τίτλο στο

Την κοπάνησε από την Σπάρτη ο (Λάκωνας κατά τα άλλα) Αναστασάκος αφού πρώτα πρωτοστάτησε & φρόντισε να τα γκρεμίσει όλα

δείτε την φωτογραφία του άρθρου με τον απαράδεκτο τίτλο. Ένας τίτλος που φορτώνει λανθασμένα φυσικά στον Ηλία Αναστασάκο την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα σήμερα.

 

Το isports.gr δεν έχει καμία σχέση με το αθλητικό site του Σωτήρη Γεωργούντζου και οφείλουμε να το διευκρινίσουμε αφού κόσμος μας τηλεφωνά έχοντας αηδιάσει με τον τίτλο. 

Αντίδραση Σταυρόπουλου

Άμεση ήταν η αντίδραση του γενικού αρχηγού της ομάδας Θύμιου Σταυρόπουλου που χαρακτηρίζει αλητεία τον τίτλο του συγκεκριμένου άρθρου του Σ. Γεωργούντζου αντιλαμβανόμενος τον πόλεμο που κάνει στην ομάδα και στον αρχηγό τον Σπαρτιατών ο Γεωργούντζος.

Ο Σταυρόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του στο Flynews ότι ο Ηλίας Αναστασάκος αποτελεί κόσμημα για την ομάδα και το νομό Λακωνίας και ότι είναι ένας από τους πρωτεργάτες της τεράστιας επιτυχίας της ΑΕ Σπάρτης ΠΑΕ .

Τέλος ο κύριος Σταυρόπουλος ανέφερε ότι επειδή υπήρξαν διάφορες απειλές σε ποδοσφαιριστές της ομάδας κάνει  σαφές ότι τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα όλη την ομάδα, δεν ανέχεται να απειλεί,να σπηλώνει με ψέμματα και συκοφαντίες κανένας Γεωργούτζος αλλά και κανένας άλλος από όπου κι αν προέρχεται.