Ολυμπιακός Γυθείου – Αστέρας Βλαχιώτη 2 – 3 (βίντεο, φωτογραφίες)

Στο τελευταίο παιχνίδι της Α’ κατηγορίας Λακωνίας για την περίοδο 2016-17 ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ επικράτησε του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ μέσα στο Γύθειο με 3-2 κερδίζοντας και τυπικά το Πρωτάθλημα και την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Μπορεί όλα να είχαν ξεκαθαρίσει αλλά και οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα και έγινε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι της περιόδου αφού οι φίλαθλοι είδαν 5 γκολ.

Για την ιστορία στο 6′ ο ΧΑΛΙΛΙ κάνει το 0-1 για τον ΑΣΤΕΡΑ με προβολή μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στο 38′ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ κερδίζει πέναλτι το οποίο μετατρέπει ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ σε γκολ παρά την σθεναρή απόκρουση του τερματοφύλακα του ΑΣΤΕΡΑ κάνοντας το 1-1.

Στο 42′ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα μπορούσε να είχε περάσει μπροστά στο σκορ αν ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στο Α’ ημίχρονο ισόπαλες με 1-1.

Στο 51′ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ περνάει μπροστά στο σκορ με ένα καταπληκτικό σουτ του ΠΑΝΤΕΛΗ έξω από την μεγάλη περιοχή κάνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ καθώς πίεζε να ισοφαρίσει έχασε πολλές ευκαιρίες για να έρθει στο 76′ ο ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ με απευθείας χτύπημα φάουλ να κάνει το 2-2.

Στο 79′ μετά από λάθος τις άμυνας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ ο ΜΠΟΥΝΑΣ έκανε  το 2-3 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες

ΠΗΓΗ: Δημοτική αγορά της Λακωνίας