Ευχαριστήριο Παναγούλη σε συνεργάτες, ποδοσφαιριστές και Σπαρτιάτες

0
75

Η δήλωση του γυμναστή Χαράλαμπου Παναγούλη στο isports.gr ο οποίος ευχαρίστησε συνεργάτες, ποδοσφαιριστές και τους Σπαρτιάτες που τον έκαναν να αισθανθεί ως οικογένεια:

Ύστερα από 2 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Α.Ε. Σπάρτης ως γυμναστής έφτασε η ώρα και για εμένα να αποχωρήσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σωτήρη Αντωνίου ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που με έφερε στην ομάδα και με εμπιστεύτηκε από την πρώτη ημέρα,  τον Θύμιο Σταυρόπουλο, τον Αντώνη Μαλεμπιτζή, το Γιάννη Βουζιώτη, τον Δημήτρη Μπάρδη, τον Άρη Γιαννακόπουλο τους συνεργάτες Πέτρο Στοϊλα, τον Κώστα Καρατασάκη, τον γιατρό Μάριο Τζωρτζάκη, τους Χάρη Βελδέκη, Θοδωρή Κατσίχτη, τον φροντιστή Νίκο Κουράκο, και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια καθώς και όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας και της πόλης.

Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές με την άνοδο στη Football League και τη φετινή αξιόλογη πορεία μέχρι τώρα στη Football League θεωρώ δώσαμε όλοι το καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Φεύγοντας από την πόλη της Σπάρτης το μονο σιγουρο οτι εκανα φιλους πολλους που με ειχαν σαν παιδι τους στις οικογενειες τους.

ΕΙΣ το επανιδείν φίλοι μου καλοί, εις το επανιδείν