Σπάρτη: Δήλωση Κλάδη για την έναρξη της συνεργασίας

Ο Κώστας Κλάδης, o oποίος αναμένεται να οδηγήσει την Σπάρτη μέχρι το τέλος της περιόδου στη φετινή Stoiximan Football League, διαδεχόμενος τον Σωτήρη Αντωνίου, δήλωσε στο isports.gr για την έναρξη συνεργασίας του με την ομάδα:

Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νικόλαρο και το συμβούλιο της Α.Ε. Σπάρτης για την τιμή που μου έκαναν και μου εμπιστεύθηκαν την τύχη της ομάδας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Τιμή μου να οδηγήσω την μεγάλη και ιστορική ομάδα του Νομού Λακωνίας Α.Ε. Σπάρτη, στην ομαλή ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος. Έπειτα η διοίκηση και αυτός ο υπέροχος κόσμος της Σπάρτης και όλου του Νομού έχουν όλα τα χρονικά περιθώρια να οργανώσουν ακόμη καλύτερα την ομάδα, χωρίς προβλήματα και να πάνε ακόμη ψηλότερα, σε μεγαλύτερες επιτυχίες την ομάδα της Σπάρτης και καμάρι όλης της Λακωνίας στη νέα περίοδο που έρχεται.

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό:

Έχοντας η ομάδα πολλές ελλείψεις για διαφόρους λόγους, εγώ βρέθηκα και γνωρίστηκα με τους ποδοσφαιριστές πριν τον αγώνα, είπαμε λίγα πράγματα για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό και τους ευχαριστώ γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής, έδειξαν τους χαρακτήρες τους και πόσο καλοί ποδοσφαιριστές και επαγγελματίες είναι. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο με πάθος και δύναμη για την ομάδα. Δυστυχώς το παιχνίδι χάθηκε στο 93′ από ατυχία και μόνο.

Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς τους φιλάθλους της ομάδας για τις θερμές εκδηλώσεις συμπαράστασης στην ομάδα και ως προς το πρόσωπό μου. Όλο αυτό μου δίνει τη δύναμη να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου  έτσι ώστε η ομάδα να τελειώσει με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα. Εκ των προτέρων ο βαθμός δυσκολίας ήξερα ότι είναι μεγάλος όμως ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση και όλα αυτά που έζησα την Κυριακή στο γήπεδο με κάνουν να δώσω των καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και αυτό το υπέροχο κόσμο της Σπάρτης με την μεγάλη ποδοσφαιρική κουλτούρα.

Μετά τιμής
Κώστας Κλάδης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης