«Κρούση» της ΑΕΛ σε Γκαλίτσιο

Μετά την ανακοίνωση του Χρήστου Αγρόδημου η ΑΕΛ κινείται για έναν ακόμη νεαρό Λαρισαίο ποδοσφαιριστή καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του SportLarissa, οι «βυσσινί» έχουν έρθει σε επαφή με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό Αλέξανδρο Γκαλίτσιο.

Ο Γκαλίτσιος βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΛ, όπου έπαιξε σε επίπεδο Νέων αλλά και Ανδρών έχοντας 7 συμμετοχές με την ομάδα της πόλης του την διετία 2011-2013, αγωνιζόμενος παράλληλα σε Εθνική Νέων και Παίδων.

Ο αδερφός του είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος και παράλληλα είναι γιος του μεγάλου αρχηγού Γιάννη Γκαλίτσιου οι οποίοι έπαιξαν επίσης με την ΑΕΛ και σήκωσαν τίτλους γράφοντας ιστορία στην ομάδα. Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Λάρισας για να μεταβεί στις Ακαδημίες της ΑΕΛ όπου έγινε επαγγελματίας. Είχε 4 συμμετοχές σε επίπεδο Football League με την φανέλα του Τυρνάβου (2013-2014), έπαιξε σε 13 ματς στη Γ’ Εθνική με τον Δωτιέα Αγιάς, για να αγωνιστεί στην Κρήτη μετέπειτα, στον ΠΑΟ Κρουσσώνα όπου κατέγραψε 23 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή στην Σπάρτη όπου πανηγύρισε την άνοδο με την ομάδα της Λακωνίας έχοντας 24 εμφανίσεις και 1 γκολ, ενώ πέρυσι και πάλι με την Σπάρτη έπαιξε στη Football League γράφοντας 29 συμμετοχές και 1 γκολ.

Από την ομάδα της Λακωνίας αποχώρησε πριν από μία βδομάδα λόγω της γνωστής προβληματικής οικονομικής κατάστασης του συλλόγου και μετά από αυτό φαίνεται πως ήρθε η «κρούση» από την ΑΕΛ με σκοπό να επιστρέψει στα… πάτρια εδάφη και να ξαναφορέσει τη «βυσσινί» φανέλα, αυτή τη φορά στη μεγάλη κατηγορία.

Τις επόμενες ημέρες, μπορεί και ώρες, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του…

ΠΗΓΗ: sportlarissa.gr