Απόλλων Ξηροκαμπίου: Παραμονές ποδοσφαιριστών. Ετήσιο γλέντι

Η ανακοίνωση του Απόλλων Ξηροκαμπίου με τις παραμονές ποδοσφαιριστών και το ετήσιο γλέντι της ομάδας:

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, σας καλεί στο ετήσιο γλέντι του τη Δευτέρα 5/6/2017 που θα πραγματοποιηθεί στη πλατεία του Ξηροκαμπίου, στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας του Αγ.Πνεύματος. Τη βραδιά ανοίγει το λαϊκό συγκρότημα των Παναγιώτα Αποστολάκου (τραγούδι), Γεωργίου Κόκκορη ( μπουζούκι), Νικολάου Κόκκορη ( κρουστά) και Γεωργίου Δέμελλου (κιθάρα) , ενώ μαζί μας θα είναι και το παραδοσιακό μουσικό σχήμα ‘Δωρικός Ρυθμός’ .

Σας περιμένουμε ώστε να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί με παραδοσιακή μπουζοπούλα, κρασί, κρύα μπύρα και πλούσια δώρα!

Η παραπάνω εκδήλωση αποτελεί και την έναρξη του σχεδιασμού της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Σταύρο Μανιάτη, τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας θα συνεχίσουν να προσφέρουν και την επόμενη χρονιά οι: Ταμπάκης Στέλιος, Σούμπασης Παναγιώτης , Φωτόπουλος Αριστοτέλης, Χριστάκης Γεώργιος, Φωτόπουλος Αθανάσιος, Κονίδης Γεώργιος, Ριγάκος Παναγιώτης, Γιαννουλόπουλος Παύλος και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας για τη χρονιά που πέρασε Παναγιώτης Ατσαβές ο οποίος θα αγωνιστεί για 18η συνεχόμενη χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας. Το Δ.Σ. του Απόλλωνα ευχαριστεί τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχουν μόνο επιτυχίες.

Επίσης, ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον τραυματία από τη περυσινή χρονιά, Νικόλαο Μπέκελη, ο οποίος συνεχίζει να είναι μέλος της ομάδα μας και ελπίζουμε η παρουσία του και το πάθος που τον διέπει για το ποδόσφαιρο, να αποτελούν οδηγό για όλους τους αθλητές του συλλόγου μας και όχι μόνο.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη σε θέματα μεταγραφών και ανανεώσεων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Εκ του Δ.Σ.