Τσάμπιονς Λιγκ: Προτάσεις και ανάλυση του τελικού

 

Αποδόσεις Stoiximan

1X2O/U 2,5GG/NG
Γιουβέντους – Ρεάλ

03/06 21:45

Τελικός, στο Μιλένιουμ Στέιντιουμ

3.103.222.71
2.25
1.62
1.91
1.83
+284

Προτάσεις

Οι προτάσεις του isports.gr για τον αποψινό τελικό, καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και Forza Juve!

ΑγώναςΠρότασηΑπόδοσηΑποτέλεσμα
Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης      Γιουβέντους κατάκτηση     2.00
Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης   over 4,5 κόρνερ Γιουβέντους     1.95
Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτηςover 5,5 κάρτες     2.20

Ανάλυση Matchmoney

Η Γιουβέντους μετά από τέσσερις αποτυχημένους τελικούς ψάχνει το τρίτο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα μετά το 1989-90 και τη Μίλαν που θα πάρει το κύπελλο για δεύτερη σερί χρονιά. Ο μεγάλος τελικός του Κάρντιφ κόβει την ανάσα, με τη Ρεάλ ελαφρύ φαβορί στις αποδόσεις.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΕΑΛ

*** Στο 2,90 η επικράτηση της Γιουβέντους. Η νίκη της Ρεάλ στο 2,70, ελαφρά ανοδικά η μέση τιμή, ήταν στο 2,60.

*** «Πρινσιπάλιτι Στέιντιουμ» (74.500 θ.), Κάρντιφ (Ουαλία).

*** Από 18.000 εισιτήρια δικαιούνταν (και εξάντλησαν) οι δύο ομάδες. Τα υπόλοιπα εισιτήρια μοιράζονται από την UEFA για τις ανάγκες της.

*** Ο τελικός θα διεξαχθεί με κλειστή την οροφή του σταδίου, υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης. Κάτι παραπάνω από δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας του τελικού, συνολικά 6.000 αστυνομικοί έχουν επιστρατευθεί.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

*** Με παρελθόν στη Ρεάλ οι Γκονσάλο Ιγουαΐν (2007-13), Σάμι Κεντίρα (2010-15) και στη Γιουβέντους οι Ζινεντίν Ζιντάν (1996-2001), Αλβαρο Μοράτα (2014-16).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Νο. 5): Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας του καλοκαιριού στη Γιουβέντους έλεγαν… ψιθυριστά τη λέξη «τρεμπλ» αλλά τώρα τη φωνάζουν με δύναμη και βρίσκονται μια ανάσα από την πραγματοποίησή της. Το νταμπλ κατακτήθηκε και εύκολα, 91 βαθμοί συγκομιδής από 38 παιχνίδια, έπιασε κορυφή για πρώτη φορά στην πέμπτη αγωνιστική και δεν την αποχωρίστηκε ποτέ, ενώ είχε εύκολη νίκη 2-0 επί της Λάτσιο στον τελικό του κυπέλλου.

Τελευταίο της επίσημο ματς το περασμένο Σάββατο στην Μπολόνια, με μίγμα βασικών και αναπληρωματικών επικράτησε 2-1, γυρίζοντας την κατάσταση στο τελευταίο 20λεπτο. Πλην του Ντιμπάλα (70’) σκόραρε και ο 17χρονος Κέαν, στις καθυστερήσεις το νικητήριο γκολ.

Η Γιουβέντους προετοιμάζεται για τον τελικό και οι συντελεστές της δεν είχαν κανένα πρόβλημα να δώσουν τον τίτλο του φαβορί στη Ρεάλ. Στη Media-day της Γιούβε τη Δευτέρα ο Μαξ Αλέγκρι τόνισε χαρακτηριστικά πως «η Ρεάλ ήταν και είναι το φαβορί, έχει κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια και έχει πάρει τα δύο από τα τρία τελευταία Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά κανένας φόβος και αρνητισμός, θα είμαστε εκεί για να πάρουμε το τρόπαιο».

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Η Γιούβε παράλληλα είναι η ομάδα με τους περισσότερους χαμένους τελικούς (6 σε 8 παρουσίες) αλλά ο Αλέγκρι τονίζει πως «η Γιούβε έχει παίξει οκτώ τελικούς και το να φτάνεις εκεί είναι από μόνο του εντυπωσιακό και δύσκολο. Και ασφαλώς υπάρχει και ο αντίπαλος».

Τελευταίος χαμένος τελικός το 3-1 από την Μπαρτσελόνα πριν δύο χρόνια, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν όμως, που έχει την ευκαιρία στα 39 του να γίνει ο γηραιότερος κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζει πως «η τωρινή ομάδα είναι καλύτερη και πιο σίγουρη για τις δυνατότητές της. Πρόπερσι ήμασταν κάτι σαν… άπειροι από τέτοιου τύπου παιχνίδια, όμως τώρα ξέρουμε τις δυνατότητές μας και που μπορεί να φτάσουμε».

Και στη συνέντευξη Τύπου του τελικού ο Μαξ Αλέγκρι έδωσε και πάλι τον τίτλο του φαβορί στη Ρεάλ: «Είναι το φαβορί γιατί είναι η κάτοχος του τροπαίου, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να καταθέσουμε στον αγωνιστικό χώρο πράγματα που δεν τα έχει η Ρεάλ, να είμαστε… διαβολικοί όταν η Ρεάλ μας παραχωρήσει ευκαιρίες. Πρέπει να παίξουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο, αν καταλάβουμε πότε πρέπει να αμυνθούμε και πότε να επιτεθούμε, θα φτάσουμε στο τέλος».

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Από την πλευρά του ο Μπουφόν στην ουσία έδωσε στις δηλώσεις του, τουλάχιστον επί προσωπικού, το χαρακτήρα του «τώρα ή ποτέ» για την κατάκτηση του τροπαίου: «Για μένα, που δεν έχω την προοπτική για 3-4 χρόνια καριέρας, ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση δεν έχω κανένα άγχος, θα παίξω αυτό το ματς και δεν θα έχω απωθημένα».

Στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος η Γιουβέντους έδειξε μια τρομερή συνέπεια με όπλο την πρακτικά ανίκητη άμυνα, τρία γκολ παθητικό σε 12 ματς ενώ στα προημιτελικά κατάφερε να κρατήσει σε δύο αγώνες την Μπαρτσελόνα στο μηδέν, επίτευγμα σπάνιο.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Στο μεταξύ, στις 550.000 ευρώ για κάθε παίκτη ανέβηκε το πριμ κατάκτησης του τροπαίου, φυσικά σε μεγάλη διαφορά με το αντίστοιχο που προσφέρεται στη Ρεάλ (1,5 εκατ. ευρώ).

Στο αγωνιστικό κομμάτι τέθηκε νοκ-άουτ ο εναλλακτικός χαφ Στουράρο, δεν υπολογίζεται επίσης καιρό ο βιρτουόζος εξτρέμ Πιάτσα. Απουσίες που δεν επηρεάζουν ασφαλώς τα άμεσα πλάνα του Αλέγκρι για την ενδεκάδα. Στην ουσία ένα είναι το δίλημμα, Μπαρτσάλι ή Κουαδράδο, λογικά θα επιλεγεί ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός, με τη διάταξη να γίνεται 3-4-2-1 σε φάση άμυνας, 4-2-3-1 όταν η Γιούβε επιτίθεται.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μπουφόν – Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο – Κεντίρα, Πιάνιτς – Ντάνι Αλβες, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς – Ιγουαΐν.

ΡΕΑΛ (Νο. 1): Επιτυχημένη ήδη, από τη στιγμή που επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια «ανομβρίας» στην κορυφή της Ισπανίας, ωστόσο η πρόκληση τού να κατακτήσει το 12ο Τσάμπιονς Λιγκ/Πρωταθλητριών και να γίνει η πρώτη που το καταφέρνει επί δύο σερί χρονιές, μετά τη Μίλαν του 1989-90, είναι πολύ μεγάλη. Επιπλέον, η ίδια έχει 59 χρόνια (1957 και 1958) να κάνει το νταμπλ, σε πρωτάθλημα-Ευρώπη. Ενα νταμπλ που θα αποφέρει από 1,5 εκ. ευρώ ως πριμ σε κάθε της παίκτη.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Πέρσι πέρασε από τον εύκολο δρόμο στα νοκ-άουτ (Ρόμα, Βόλφσμπουργκ, Μάν. Σίτι), πριν επικρατήσει της Ατλέτικο στα πέναλτι, φέτος όμως πέταξε έξω Νάπολι, Μπάγερν και Ατλέτικο, οπότε δεν μπορεί να της πει κανείς τίποτα. Στον όμιλο τερμάτισε δεύτερη, πίσω από την Ντόρτμουντ, και μόνο μία δεύτερη τα τελευταία 11 χρόνια πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ: η Ιντερ του Μουρίνιο, το 2010.

Μεγαλύτερό της όπλο, ασφαλώς, ήταν η σωστή διαχείριση του ρόστερ από πλευράς Ζιντάν. Το ροτέισον μεγάλωσε, οι «δεύτεροι» έπαιρναν χρόνο σε εύκολα ματς πρωταθλήματος και οι σταρ παρουσιάστηκαν φρέσκοι όταν έφτασε η ώρα για τα δύσκολα. Η Ρεάλ ολοκλήρωσε με 7/7 νίκες τη LaLiga, μετά την ήττα στο κλάσικο από την Μπαρτσελόνα, με τελευταία της υποχρέωση το προ δύο εβδομάδων 2-0 στη Μάλαγα.
Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

«Το πιο σημαντικό είναι να δίνεις πάντα το 100%. Αυτό κάναμε όλη τη χρονιά», απάντησε ο Ζιντάν στη media day της Τρίτης, σε ερώτηση για το αν η σεζόν θα είναι επιτυχημένη, ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, για τον οποίο είπε ότι «οι πιθανότητες είναι 50-50, δεν υπάρχει φαβορί». Ο Ρονάλντο τόνισε πως «η Γιούβε είναι εξαιρετική ομάδα, το ίδιο όμως και εμείς», με τον Καρβαχάλ να πιστεύει πως «πιο πολύ προβληματίζεται η Γιουβέντους για τη Ρεάλ, απ’ ό,τι η Ρεάλ για τη Γιουβέντους».

Και οι 24 παίκτες του ρόστερ ταξίδεψαν στο Κάρντιφ, με την αποστολή να φτάνει την Παρασκευή στην ουαλική πρωτεύουσα. Δεδομένα θα δουν το ματς από την εξέδρα οι Γιάνιεθ, Μαριάνο και Κοεντράο, βασικοί υποψήφιοι, επίσης, οι «φευγάτοι» Πέπε και Χάμες Ροντρίγκες.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Ο Μπέιλ προέρχεται από τραυματισμό, δήλωσε από μόνος του ότι δεν είναι στο 100% κι έκανε εύκολη τη ζωή του «Ζιζού», με τον φορμαρισμένο Ισκο να χρίζεται δικαιωματικά βασικός, πίσω από τους Κριστιάνο-Μπενζεμά, όπως συνέβη και στους ημιτελικούς με την Ατλέτικο.

«Δεν θα σας πω ποιος θα παίξει αύριο. Ισκο και Μπέιλ μπορούν επίσης να αγωνιστούν μαζί. Κοιτώντας το ρόστερ μου, το καλό που βλέπω είναι ότι όλοι είναι έτοιμοι και με θέληση να αγωνιστούν. Οχι μόνο πνευματικά αλλά και σωματικά, που με ενδιαφέρει τώρα, όλοι είναι σε καλή κατάσταση και σε υψηλό επίπεδο», τόνισε ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, λέγοντας ακόμα ότι «δεν χρειάζεται και δεν θα αλλάξουμε απολύτως τίποτα.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος από την πλευρά του σχολίασε πως «δεν ζούμε με το παρελθόν αλλά η νοοτροπία μας και η φανέλα μας απαιτούν να παλέψουμε μέχρι τέλους. Ακόμα κι όταν φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα, συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι το τελικό σφύριγμα. Ελπίζουμε να μην υποφέρουμε τόσο όσο στη Λισσαβώνα και έχουμε όλοι μεγάλο κίνητρο για αύριο, έχουμε ραντεβού με την ιστορία».

Παίκτης-κλειδί στην ισορροπία της ομάδας ο Κασεμίρο, παιχνίδι από πίσω κάνει συνήθως ο Κρόος και σε πιο ψηλά μέτρα κινείται ο Μόντριτς, που έχει την ικανότητα να ανεβάζει γρήγορα και με απλές πάσες την μπάλα. Πολύ πάνω παίζουν οι Μαρσέλο και Καρβαχάλ, προσφέροντας πλάτος σε κάθε επίθεση.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Νάβας – Καρβαχάλ, Σ. Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο – Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος – Ισκο – Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Αγορές Stoiximan

 
– 280+ ειδικά στοιχήματα για το παιχνίδι 

– 0% Γκανιότα (στην Αγορά Νικητής Αγώνα, πριν την Έναρξη του παιχνιδιού)

– Αποκλειστικές Στοιχηματικές Επιλογές

– Betting Jackpot 2000E

– Stoiximan Mission για όλα τα μέλη μας (Πληροφορίες με τη σύνδεσή τους στο λογαριασμό τους). Τα Stoiximan Missions είναι η νέα μορφή προσφορών και ανταμοινβής του Stoiximan.gr, θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση στο άμεσο μέλλον. Περισσότερες πληροφορέις μποορείτε να με τη σύνδεσή σας στην κεντρική σελίδα του Stoiximan.gr (πάνω αριστερά).

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Ενδεικτικές Επιλογές για προώθηση:

– Νίκη Γιουβέντους χωρίς να δεχθεί γκολ
– Να σκοράρει ο Ρονάλντο & να κερδίσει η Ρεάλ
– Να σκοράρει τερματοφύλακας
– Να κριθεί στα πέναλτι
– Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι
– Αυτογκόλ
– Σκόρερ από τον πάγκο
– Τερματοφύλακας να σκοράρει
– Ειδικά για σκόρερς, κόρνερ & κάρτες

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet