Τρόποι, κόστος διαφήμισης στο αθλητικό site του Νομού Λακωνίας, ISPORTS. Περιεχόμενο αγωνιστικής περιόδου 2019-20

       Αθλητικό site του Νομού Λακωνίας isports.gr

Περιεχόμενο, στατιστικά, τρόποι και κόστος διαφήμισης.

Το μοναδικό αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία του τον Ιούνιο του 2014 διαδεχόμενο το περιοδικό «Λακωνία στα Γήπεδα» το οποίο διανεμόταν ΔΩΡΕΑΝ σε κάθε γωνιά του Νομού Λακωνίας.

Τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν το isports είναι η άμεση, αντικειμενική και ολοκληρωμένη ενημέρωση.  Στοιχεία τα οποία το καθιέρωσαν στη κορυφή της αθλητικής ενημέρωσης στο διαδίκτυο.

Η άμεση ενημέρωση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι επισκέπτες ενημερώνονται ζωντανά για την εξέλιξη των ποδοσφαιρικών αγώνων.  Ενημερώνεστε και τις επτά ημέρες της εβδομάδας, όλο το 24ωρο. Στο isports.gr η ενημέρωση δεν έχει ωράρια λειτουργίας.

Η αντικειμενική ενημέρωση είναι το κλειδί της επιτυχίας μας αφού κρατάμε ίσες αποστάσεις από κάθε ομάδα. Κάνουμε αναφορά σε όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές. Η κάθε ομάδα ανεξαρτήτως δυναμικότητας έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει στο isports το δελτίο τύπου της καθώς και ότι επιθυμεί.

Η ολοκληρωμένη ενημέρωση βασίζεται στο γεγονός ότι δημοσιεύονται άρθρα για όλα τα αθλήματα κάτι το οποίο αποτυπώνεται στον αριθμό των δημοσιευμένων άρθρων ανά άθλημα.

Απολογούμαστε για τυχόν παραλείψεις η λάθη τα οποία πιθανόν να έχουν γίνει σε αυτό το διάστημα. Δεν θέλαμε να αδικήσουμε κάποιον ή να μην τον αναφέρουμε σε καμία περίπτωση.

Ευχαριστούμε όσους μας ενημερώνουν για τις πληροφορίες που μας παρέχουν.

Διαφημιστείτε για ένα χρόνο στο isports.gr με 200

Περιεχόμενο αγωνιστικής περιόδου 2019-20

Στο ποδόσφαιρο η Ένωση Πελλάνας Καστορείου, ο Αστέρας Βλαχιώτη και ο Πανγυθεατικός στη Γ’ Εθνική, τα τοπικά Λακωνίας της Α’ κατηγορίας και της Α1’ κατηγορία και οι Καρυάτιδες στη Β’ Εθνική.

Όλες οι κατηγορίες ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στο μπάσκετ, όλες οι ομάδες βόλεϊ με τις γυναίκες του Σπαρτιατικού να φιγουράρουν στη Β’ Εθνική. Η ποδηλασία του Σπαρτιατικού, τα τμήματα στίβου όλων των συλλόγων, αγώνες δρόμου και Σπαρτιάτες Δρομείς. Σπάρταθλον, Spartan Race, μαχητικά, τένις, μηχανοκίνητα, ορειβασία, beach volley, ποδόσφαιρο άμμου, διαιτησία και άλλα.

H ζωντανή ενημέρωση των αγώνων έχει καθιερώσει το isports στη κορυφή της αθλητικής ενημέρωσης. Σας ενημερώνουμε ζωντανά για την εξέλιξη των αγώνων αναλυτικά με ενδεκάδες, σκόρερ, αποβολές και άλλες πληροφορίες.

 

Στατιστικά isports.gr (σύμφωνα με το google analytics)

Τα στατιστικά είναι από τα αναλυτικά στοιχεία της Google, το πιο αξιόπιστο και αποδεκτό λογισμικό μέτρησης στατιστικών. Για την κατανόηση των γραφημάτων οι περίοδοι σύνδεσης αντιστοιχούν στις επισκέψεις.

Στην εικόνα απεικονίζονται οι επισκέψεις το Σάββατο 5 Νοεμβρίου ανά ώρα. Συνολικά έγιναν 5 χιλιάδες 279 επισκέψεις από 3 χιλιάδες 266 διαφορετικούς χρήστες.

Ο σημαντικότερος αριθμός των χρηστών που επισκέπτονται το isports είναι από σταθερό υπολογιστή-laptop και κινητό τηλέφωνο.

Σας ευχαριστούμε για τα στατιστικά που μας επιβραβεύουν και μας δίνουν το σημαντικότερο κίνητρο  για να συνεχίσουμε το έργο μας και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς εσάς. Είμαστε στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου στο mail: [email protected] που θα ήθελε να γίνει αποδέκτης στατιστικών για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

Κόστος διαφήμισης

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και οι δύο τρόποι διαφήμισης, με banner και άρθρο.

 

Σήματα ομάδων– Στο πάνω τμήμα του site εμφανίζονται τα σήματα των ομάδων. Πατώντας στο σήμα ο επισκέπτης βλέπει όλα τα άρθρα της συγκεκριμένης ομάδας.

 

Θέση banner και τρόποι προβολής

Ο πρώτος τρόπος προβολής είναι με banner και ο δεύτερος με άρθρο που προβάλλει την επιχείρηση η κάποιο προϊόν της ή υπηρεσία.  Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται και οι δύο τρόποι προβολής.

Πάνω τμήμα – ένας μήνας κοστίζει 50 ευρώ, ένας χρόνος κοστίζει 400 ευρώ.

Στην εικόνα βλέπετε τα banner στο πάνω τμήμα του site – Κωτσόβολος. Lampa, Stoiximan, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παναγάκη – Χαντζή, Παναγιώτης Κουτσοβίτης. Αποτελούν τα πρώτα στοιχεία που εμφανίζονται όταν κάποιος επισκέπτης μπαίνει από κινητό και το βέλτιστο τρόπο προώθησης της επιχείρησης σας.

Δεξί τμήμα – ένας μήνας κοστίζει 25 ευρώ, ένας χρόνος κοστίζει 200 ευρώ

Διαφήμιση με banner στη δεξιά πλευρά. Στην εικόνα αριστερά βλέπετε τρία- ΠΑΡΘΕΝΩΝ, ΑΒΒΑΕΙΟ και το κατάστημα Παναγιώτα. Τα banner εναλλάσσονται ανά δύο κάτι το οποίο προσελκύει το μάτι του επισκέπτη στη θέση της διαφήμισης.  Eμφανίζονται σε σταθερό υπολογιστή, laptop ή tablet στο δεξί τμήμα και ανάμεσα στα άρθρα. Από κινητό εμφανίζονται ανάμεσα στα άρθρα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Στείλτε το δελτίο τύπου σας, τις φωτογραφίες, βίντεο ή οποιαδήποτε άλλο πολυμέσο προβάλλοντας την ομάδα σας, αγώνα σας, εκφράζοντας την άποψή σας για κάποιο θέμα, είτε οτιδήποτε άλλο χρίζει προβολής και διάδοσης.

Ιστότοπος: isports.gr, Διαχειριστής Ιστότοπου: Τσαρούχας Ανδρέας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακό στα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα.

Κινητό: 6982862616, σταθερά τηλέφωνα: 2731024167, 2731025881, mail: [email protected]