Stoiximan Football League: Μείωση ομάδων.

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Stoiximan.gr Football League, όπου και αποφασίστηκε το προσεχές πρωτάθλημα , να γίνει σε έναν όμιλο με 18 ομάδες.

Από εκεί κι έπειτα η διοργανώτρια αρχή προχώρησε, σε πρόταση μείωσης των ομάδων από 18 σε 16. Αυτό σημαίνει ότι στην Super League θα ανεβαίνουν δύο ομάδες, στην Γ΄Εθνική θα υποβιβαστούν τέσσερις, ενώ από αυτή θα ανέβουν μόλις δύο.

Στο τραπέζι μεταξύ άλλων, έπεσε και το ενδεχόμενο διεξαγωγής πλέι οφ και πλέι άουτ, αλλά και για το ενδεχόμενο περαιτέρω μείωσης των ομάδων σε 14, σε περίπτωση που τελικά αυτά στεφθούν με επιτυχία.

Παράλληλα κυρίαρχο θέμα συζήτησης, ήταν επίσης το οικονομικό.Για τον λόγο αυτό άλλωστε, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των χρημάτων που έχει λαμβάνειν από την Super League η διοργανώτρια αρχή.

Τέλος πέρα των παραπάνω η λίγκα προχώρησε, στην επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-6, καθώς υπάρχουν εκκρεμοδικίες όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις. Όσον αφορά την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ το παρών εκτός από τον πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο, θα δώσουν ακόμα ο Γιάννης Πολεμαρχάκης του ΟΦΗ, αλλά και ο αντιπρόεδρος της λίγκας και εκπρόσωπος του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Γιαννόπουλος που εκλέχτηκαν, ενώ τέσσερις ψήφους συγκέντρωσαν οι Αντώνης Ρέλλας του Παναιγιάλειου και Γιάννης Αβραντίνης της Καλλιθέας αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr