Υποψήφιος για Άρη ο Αντωνίου

Μετά τον Νίκο Νεντίδη και ο Σωτήρης Αντωνίου που πέρυσι ήταν στη Σπάρτη βρίσκεται στη λίστα του Παύλου Μυροφορίδη για τον νέο τεχνικό του Αρη, ενώ πάρθηκε η απόφαση οι “κίτρινοι” να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Νίκο Κωστένογλου.

Υπόθεση… Μυροφορίδη είναι πλέον ο νέος τεχνικός του Αρη και αυτό διότι ο νέος τεχνικός διευθυντής των “κιτρίνων” έχει αναλάβει προσωπικά να “τρέξει” το θέμα της ανεύρεσης του νέου τεχνικού, διότι πάρθηκε η απόφαση να μην συνεχίσει ο Νίκος Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας. 

Από χθες διέρρευσε το όνομα του Νίκου Νεντίδη που πέρυσι είχε εργαστεί στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ το νέο όνομα που είδε το “φως” της δημοσιότητας είναι αυτό του Σωτήρη Αντωνίου. Ο νεαρός τεχνικός έχει τα τελευταία χρόνια επιδείξει έργο, ενώ του πιστώνεται και η καλή πορεία της Σπάρtης την περυσινή σεζόν.

Τους Αντωνίου και Μυροφορίδη τους συνδέει μια στενή φιλία, καθώς έχουν συνεργαστεί σε τρεις ομάδες στο παρελθόν, στον Εορδαϊκό, την Καλλονή και τον Πανηλειακό. Έτσι, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Αντωνίου, ο οποίος έχει δηλώσει θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη.