Τέλος εποχής για τον μεγάλο γενικό αρχηγό Θύμιο Σταυρόπουλο. Ευχαριστήρια δήλωση

Η ευχαριστήρια δήλωση στο isports.gr του μεγάλου γενικού αρχηγού και πιστού εργάτη της Α.Ε. Σπάρτης Θύμιου Σταυρόπουλου: 

Υπηρέτησα αφιλοκερδώς την αγαπημένη ομάδα, Α.Ε. Σπάρτη όλα αυτά τα χρόνια και ήμουν ένας πιστός εργάτης της.  Τη νέα περίοδο δεν θα έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω την ομάδα λόγω φόρτου εργασίας και έλλειψης χρόνου.  Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον Δήμαρχο Ευάγγελο Βαλιώτη για την βοήθεια που έδωσε με τα γήπεδα, τον Οργανισμό Νεολαίας και άθλησης, τον Σάββα Βελισσάρη, τον Μιχάλη Καλομοίρη, τον Δημήτρη Κουβούση και τον Τάκη Καλούδη. Θέλω να ευχαριστήσω τον στενό συνεργάτη μου Αντώνη Μαλεμπιτζή, τον Μπάμπη Σκούρο που μας βοήθησε στην έκδοση των δελτίων αφιλοκερδώς, τους γιατρούς Μάριο Τζωρτζάκη, Νεοκλή Κρητικό, Λεωνίδα Καράντζαλη, το Νοσοκομείο Σπάρτης.  Ευχαριστώ τον Γιάννη Βουζιώτη, τον Δημήτρη Μπάρδη και τους Άρη, Νίκο και Κώστα Γιαννακόπουλο.  Ευχαριστώ την ΕΠΣ Λακωνίας και τον Πρόεδρο Τάκη Καρρά.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Σωτήρη Αντωνίου, ένα άνθρωπο που τον θεωρώ αδερφό μου.   Ο Σωτήρης βοήθησε τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας και θα κάνει μια λαμπρή προπονητική καριέρα γιατί το αξίζει πραγματικά. Ευχαριστώ το τεχνικό team, Πέτρο Στοϊλα, Κώστα Καρατασάκη, Χαράλαμπο Παναγούλη, Νίκο Κουράκο, τους φυσιοθεραπευτές Χάρη Βελδέκη και Θεόδωρο Κατσίχτη. Ευχαριστώ τον Ηλία Κατσογιάννη και την  Ιωάννη Γαλάνη.  

Είμαι ευτυχισμένος που συνεργάστηκα με ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας με αρχηγό έναν από τους μεγαλύτερους Λάκωνες ποδοσφαιριστές, τον Ηλία Αναστασάκο με ανεκτίμητη προσφορά και αξία στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Τέλος δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις επιχειρήσεις που στήριξαν τους ποδοσφαιριστές  και τους  επιχειρηματίες της πόλης που βοήθησαν με τις χορηγίες. Την οικογένεια  Πατρινάκου, τους Γιάννη, Παναγιώτη  και Δημήτρη για τα γεύματα που έκαναν στους ποδοσφαιριστές. Το ξενοδοχείο Μενελάϊον, το Σύμμετρον, το Μέλυδρον, την ψησταριά ΠΑΡΘΕΝΩΝ, το Antique, την Ψησταριά της Βούλας, την ψησταριά ΑΓΟΡΑ,  το Μικρό καφέ, το LEVEL, την πιτσαρία Λούις, την πιτσαρία Ρέμο, το SOHO, το ΚΤΕΛ Λακωνίας και τον οδηγό Γρηγόρη Σωκράτη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης που ήταν ο 12ος παίκτης μας σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης