Ταξίδι στη Κύπρο για την Ένωση Παλαιμάχων Λακωνίας (φωτογραφίες)

Ταξίδι στην Κύπρο πραγματοποίησε η ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ,το  4ημερο 16-19 Ιουνίου και έδωσε φιλικό αγώνα με μικτή ομάδα παλαιμάχων, των ομάδων ΟΝΙΣΗΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ,της περιφέρειας Αμμοχώστου.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι , με πολλές φάσεις το οποίο απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγίας Νάπας. Τελικό σκορ 3-2 για τους γηπεδούχους , οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα δεξιώθηκαν την ομάδα της Λακωνίας σε κέντρο της Αγίας Νάπας.

Την Κυριακή 18  Ιουνίου  σύσσωμη η ομάδα παραβρέθηκε , ως επίσημη προσκεκλημένη , στην εκδήλωση που  έγινε από τον ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ   «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», σε ξενοδοχείο της Λεμεσσού για τη  βράβευση του Κύπριου παλαίμαχου τερματοφύλακα  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΙΛΛΗ ,στον οποίο απένειμε τιμητική πλακέτα , ενώ τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον Πρόεδρο του «ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ»  κ. Γεώργιο Παπαμωυσέως.

Την Δευτέρα η αποστολή της ομάδας επισκέφθηκε και απέδωσε τιμή στους Έλληνες και Κύπριους αγωνιστές στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και στα Φυλακισμένα Μνήματα .

Την αποστολή που αποτελούνταν από τους Γιάννη Κολλιάκο, Γιώργο Μπαρμπαρούση , Σταύρο Κότσαλη , Πάρη Χούτρη , Γιάννη Καστανιά, Τάσο Κουβούση, Νίκο Χελιώτη, Σωτήρη Λιανό, Χαρίλαο  Τζανετάκο, Νίκο Σταματάκο, Τάκη Κουράκο, Βασίλη Τζανετάκο, Τάκη   Μάνο , Τάκη Μαργαρίτη και Σταύρο Κομιώτη συνόδευσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκης Καρράς, ο οποίος  πήρε μέρος και στην απονομή των επάθλων της Ομοσπονδίας ΑΟΚΝΕΛ.

Η ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ευχαριστεί τους χορηγούς της  «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ»  στη Μονεμβασία , «5×5 –ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ» στο Γύθειο και « ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΚΟΥΒΟΥΣΗΣ» στις Κροκεές.