Πανελλήνιο Π/Κ στα Τρίκαλα. Live streaming και τροποποιήσεις στο πρόγραμμα

Live streaming

Ο ΣΕΓΑΣ προσφέρε στους φίλους του στίβου, ζωντανή σύνδεση LIVESTREAMING του πρωταθλήματος πάιδων κορασίδων μέσω της ιστοσελίδας του.

Ετσι όσοι οι φίλοι του στίβου δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου από το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων θα έχουν αυτή την δυνατότητα που τους προσφέρει η Ομοσπονδία  

Τροποποιήσεις στο αγωνιστικό πρόγραμμα

Μετά την άφιξη των αποστολών στα Τρίκαλα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος αποφάσισε τις παρακάτω τροποποιήσεις για την διεξαγωγή ορισμένων αγωνισμάτων. 
1η ημέρα
Ο προκριματικός της σφυροβολίας παίδων δεν θα διεξαχθεί και θα γίνει απευθείας τελικός (17:00) 
Ο προκριματικός στο ύψος κορασίδων θα διεξαχθεί σε δύο γκρουπ. Το1ο γκρουπ στην ώρα έναρξης που προβλέπεται από την προκήρυξη (09.00) με αρχικό ύψος 1.55μ. και 1.59μ., 1.63μ.
Το 2ο γκρουπ θα διεξαχθεί αμέσως με την ολοκλήρωση του  1ου με αρχικό ύψος από 1.45μ. και στη συνέχεια όπως αναφέρεται στην προκήρυξη. 
ΠΡΟΣΟΧΗ Όλες  οι αθλήτριες θα πρέπει να προσέλθουν (προθέρμανση και αίθουσα κλήσεως) στην ώρα που προβλέπεται από την προκήρυξη.
Βαλβίδες Τριπλούν 
Οι βαλβίδες για το άλμα τριπλούν παίδων ορίζεται για τον προκριματικό και τον τελικό στα 11μ. ενώ για τις κορασίδες στα 9μ.
 
2η ημέρα 
Το μήκος κορασίδων θα διεξαχθεί σε δύο γκρουπ τα οποία θα ανακοινωθούν το απόγευμα της 1ης ημέρας.
Το άλμα επί κοντώ θα διεξαχθεί σε δύο γκρουπ. ΠΡΟΣΟΧΗ Όλοι  οι αθλητές θα πρέπει να προσέλθουν (προθέρμανση και αίθουσα κλήσεως) στην ώρα που προβλέπεται από την προκήρυξη.
Το 1ο γκρουπ θα ξεκινήσει στις 08:45 με αρχικό ύψος 3.10μ.-3.20μ. 
Το 2ο γκρουπ θα ξεκινήσει με 2.60μ και όπως προβλέπεται από την προκήρυξη. 
Το ύψος παίδων θα διεξαχθεί κατά τον ίδιο τρόπο (2 γκρουπ) με ώρα έναρξης 09:00. 
Τα ύψη για το 1ο γκρουπ είναι 1.80μ, 1.85μ, 1.88μ.
Το 2ο γκρουπ θα διεξαχθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 1ου και με αρχικό ύψος 1.70μ και όπως προβλέπεται από την προκήρυξη 
Το μήκος παίδων λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο μήκος επτάθλου το αγώνισμα θα γίνει στις 11:30 σε δύο γκρουπ τα οποία θα ανακοινωθούν το απόγευμα 1ης ημέρας