Πανγυθεατικός: Προπονητής, 7 μεταγραφές και μεταγραφή στο Δ.Σ.

Οι ανακοινώσεις του Πανγυθεατικού ο οποίος ενισχύεται σε όλα τα μέτωπα ενόψει της νέας περιόδου στην Α’ κατηγορία Λακωνίας:

 

Ο Πανγυθεατικός ΓΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αναγνωστάκο Βασίλειο και Χρυσικάκο Νικόλαο. Οι δυο νεαροί αμυντικοί συμφώνησαν να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα στο σύλλογο,με σκοπό να θωρακίσουν την αμυντική λειτουργία και να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του.

 

Ο Πανγυθεατικός ΓΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Μπουρελάκο Λάζαρο, Μπουρελάκο Γιάννη, Σαμπατάκο Γεώργιο, Σουκούλι Ιώνιντ και Δασκαλάκη Παναγιώτη. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με πλούσια εμπειρία και πολλούς τίτλους στο Λακωνικό ποδόσφαιρο, καθώς και παραστάσεις σε μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες. Ευχαριστούμε όλους τους παραπάνω αθλητές για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστεί.

 

Ο Πανγυθεατικός ΓΣ καλωσορίζει στο διοικητικό του συμβούλιο τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του 5×5 Γυθείου Ροζάκη Δημήτριο, ο οποίος μετά τη συνεχή οικονομική και υλική συνεισφορά του κατά τα περασμένα έτη, τη φετινή περίοδο αποφάσισε να βοήθήσει ακόμα πιο ενεργά με τη συμμετοχή του στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου.

 

Ο Πανγυθεατικός Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Σαμπατάκο. Η μεγάλη ποδοσφαιρική δόξα του συλλόγου μας επιστρέφει στο τιμόνι της ομάδας και σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Χαρίλαο Τζανετάκο ευελπιστούμε να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που το επιβάλλει η ένδοξη ιστορία της. Το τεχνικό team θα πλαισιώσει ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλειος Εμμανουηλίδης.