Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο TRC στις Καρυές (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο TRC από την ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ στην περιοχή των Καρυών του Δήμου Σπάρτης την Κυριακή 2 Ιουλίου.

                Στον Πάρνωνα που έχει την δική του ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήχησαν και πάλι οι μηχανές από τους οδηγούς που έλαβαν μέρος στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης  σε χωμάτινη διαδρομή.

                Τα 30 οδηγοί που έλαβαν μέρος  ευχαριστήθηκαν , αλλά και έδωσαν θέαμα στο κόσμο αφού η διαδρομή των 3,75 χλμ ήταν ότι καλύτερο για αυτό το είδος αγώνων.

 

 

                 Νικητής αναδείχτηκε στην Γενική κατάταξη  ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με MITSUBISHI LANCER δεύτερος ήταν ο ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με FORD SIERRA RS COSWIRTH 4X4 και τρίτος ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με TOYOTA CELICA GT4.

 

Στα μικρά κυβικά έως 1400cc πρώτος ήταν ο ΧΑΙΔΆΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αφήνοντας πίσω του τον πατέρα του  ΧΑΪΔΑ ΔΗΜΗΤΡΗ και το φίλο του ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ και οι τρείς έτρεξαν με ένα TOYOTA YARIS.

 

Στα 1600cc επανήλθε μετά από απουσία σχεδόν δύο χρόνων  με ένα νέο αυτοκίνητο ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ και κέρδισε την κατηγορία του με CITROEN SAXO VTS  δεύτερος ήταν ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ που τερμάτισε μετά από αρκετές ατυχίες σε άλλους αγώνες οδηγώντας ένα VOLKSWAGEN POLO GTI ο και τρίτος ήταν ο ΓΚΡΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ με μια TOYOTA COROLLA KE70.

 

Στα 2000cc ο ΒΟΥΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ δεν άφησε περιθώρια αφού το GOLF ΄΄ξύριζε΄΄ και κέρδισε τα δίλιτρα με δεύτερο τον ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΓΙΩΡΓΟ με BMW και τρίτον τον ΡΗΓΑ ΓΙΩΡΓΟ με FORD ESCORT MK2 RS.

 

                 Στα 2000+ νικητής όπως και στη Γενική ήταν ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με MITSUBISHI LANCER δεύτερος ήταν ο ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με FORD SIERRA RS COSWIRTH 4X4 και τρίτος ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με TOYOTA CELICA GT4.

 

Η Λ.Α.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη για την αμέριστη βοήθειά του , τον Αντιδήμαρχο Νίκο Φλώρο που είναι κοντά στους αγώνες μας , τον Αθλητικό Οργανισμό , όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης , το Τοπικό Συμβούλιο Καρυών , τους συλλόγους  Αθλητικό και Πολιτιστικό , την ομάδα Πυρασφάλειας των Καρυών που στηρίζουν τους αγώνες μας εδώ και χρόνια.

              Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά στον γιατρό του αγώνα Νίκο Καλογεράκο που στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το Νοσοκομείο Σπάρτης έδωσε με την παρουσία του λύση , αλλά και έδειξε ότι αγαπά τους αγώνες αυτοκινήτου.

              Η Λέσχη μοτοσυκλέτας Σπάρτης με τα μέλη της βοήθησαν τα μέγιστα στην δύσκολη διοργάνωση ενός αγώνα.

             Τον Ηλία Γρηγόρη με την EXPRESS SERVICE

             Να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία που εδώ και 30 χρόνια είναι δίπλα μας.

             Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δεκάδες χορηγούς του αγώνα μας.

 

            Μέγας χορηγός ήταν ο Όμιλος επιχειρήσεων ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΑΕ  NISSAN  – HYUNDAIKIAKTEO – ΟΠΑΠ – PLAY  συμπαραστάτης στην διοργάνωση και βοήθησε τα μέγιστα .

              Τέλος να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές που ήταν δίπλα στην Λ.Α.Σ. για να γίνει ένας καλός αγώνας.