Σπάρτη: Αφαίρεση βαθμών και χρηματικές ποινές

0
106

Η ποινή που επιβλήθηκε στη Σπάρτη για τη ματαίωση του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό είναι αφαίρεση 3 βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 3200 ευρώ. Και στην ομάδα νέων αφαιρέθηκαν 2 βαθμοί και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 2 χιλιάδων ευρώ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το πειθαρχικό όργανο: 

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

1) ΔΕΧΕΤΑΙ οτι η ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι, δέχεται ότι λόγω υπαιτιότητας της εγκαλουμένης, δεν τελέστηκε ο αγώνας μεταξύ αυτής και της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί την 14/5/2017, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής ημέρας για το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη: α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκόρ τρία – μηδέν (3 – 0) απο τη γηπεδούχο ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, β) χρηματική ποινή τριών χιλιάδων διακοσίων (3.200) ευρώ και γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών απο το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017.

2) ΔΕΧΕΤΑΙ οτι η ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΝΕΩΝ, τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι, δέχεται ότι λόγω υπαιτιότητας της εγκαλουμένης, δεν τελέστηκε ο αγώνας μεταξύ αυτής και της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΝΕΩΝ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί την 3/5/2017, στο πλαίσιο της 4ης εξ αναβολής αγωνιστικής ημέρας για το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ (1ος Όμιλος) της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη: α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκόρ τρία – μηδέν (3 – 0) απο τη γηπεδούχο ομάδα της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΝΕΩΝ, β) χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών απο το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017».