Α.Σ.Ο. Γυθείου: Έπαινος ήθους και διακρίσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο Trap (φωτογραφίες)

Μια ακόμα επιτυχημένη παρουσία είχε ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Γυθείου σε Πανελλήνιο Κύπελλο καθώς εκτός από τις διακρίσεις στο αγωνιστικό επίπεδο, όπου σταθερά τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, τιμήθηκε με έπαινο Ήθους και Παρουσίας από τους Διοργανωτές.

Εκτός αυτού, κέρδισε τα συγχαρητήρια βαρυσήμαντων προσώπων διεθνούς κλάσης, όπως του διεθνή διαιτητή κυρίου Θεμελίδη, του διεθνή πρωταθλητή στο αγώνισμα Sporting κυρίου Ψυλλάκη και των προέδρων άλλων σωματείων, δείχνοντας τον θαυμασμό τους για την οργάνωση
το ήθος και την αφοσίωση των αθλητών του Συλλόγου μας στο αγώνισμα TRAP αλλά και την σταθερή προώθηση εφήβων αθλητών οπού όχι απλά συμμετέχουν αλλά πρωταγωνιστούν, πράγμα το οποίο δείχνει την σωστή προπόνηση που πραγματοποιείτε στο σκοπευτήριο μας.

Ένα τέτοιο γεγονός δίνει δύναμη στους αθλητές του συλλόγου μας, να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν και να δημιουργούν σωστούς σκοπευτές-αθλητές τόσο αγωνιστικά όσο και ηθικά, χωρίς καμιά βοήθεια, από κανέναν φορέα ή χορηγό, αλλά με μόνο παράγοντα ώθησης και βελτίωσης την αγάπη και το μεράκι τους για το άθλημα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο σύλλογος μας συμμετείχε με 7 αθλητές και 1 αθλήτρια.

Η αθλήτρια μας, Ματούλα Χρηστάκου τερμάτισε 4η στην κανονική διάρκεια του αγώνα και έπειτα από την διαδικασία του Μπαράζ τερμάτισε 6η, στον πρώτο της επίσημο πανελλήνιο αγώνα.

Ο Ανάργυρος Τζινάκος, με 113/125 δίσκους τερμάτισε 6ος στην κανονική διάρκεια του αγώνα και έπειτα από την διαδικασία του shoot-off απέκλεισε 5 αθλητές με τους οποίους είχε ίδιο σκορ και μπήκε στην διαδικασία του μπαράζ όπου όπου και τερμάτισε 5ος. Είναι δηλαδή (τα τελευταία 5 χρόνια) ένας από τους καλύτερους 6 σκοπευτές στο αγώνισμα TRAP στην ΕΛΛΆΔΑ.

Ο Παναγιώτης Ανδρεάκος με 113/125 δίσκους κατέκτησε την πρώτη θέση στη Β κατηγορία και έπαιξε shoot-off με άλλους 5 αθλητές για να μπει στη διαδικασία των μπαράζ με τους 6 καλύτερους σκοπευτές, ενώ συμμετείχε και σε ομαδικό μαζί με τους Πέτρο Κατσιβέλη και Λεωνίδα Καρβούνη, κατακτώντας την 3η θέση με διαφορά ενός δίσκου από την 2η ομάδα.

Ο Λεωνίδας Καρβούνης με 101/125 δίσκους και ο Πέτρος Κατσιβέλης με 100/125 δίσκους συνέβαλλαν στη κατάκτηση του τρίτου ομαδικού κυπέλλου.

Ο Στυλιανός Καρβούνης με 96/125 δίσκους κατέλαβε την 10η θέση στην Α κατηγορία.

Ο έφηβος Γιάννης Κοντζαμάνης με 92/125 δίσκους κατέκτησε την 3η θέση στη κανονική διάρκεια του αγώνα ενώ στη διαδικασία του μπαράζ βγήκε 2ος , στον πρώτο Πανελλήνιο αγώνα που παίρνει μέρος!

Ο έφηβος Παναγιώτης Αδριανός με σκορ 70/125 κατέκτησε την 4η θέση στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και στη διαδικασία του μπαράζ, ενώ για 1 δίσκο δεν κατέκτησε την 3η θέση, στον πρώτο Πανελλήνιο αγώνα που παίρνει μέρος!

Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στους αθλητές μας!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες