Δηλώσεις Λεουτσάκου για τις αδειοδοτήσεις

0
223

Να παραμείνει ανταγωνιστική η Football League, θέλει Λεουτσάκος που απειλεί με παραίτηση αν δεν περάσουν τα αιτήματα

Ελαστικότητα από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων ζητά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, προκειμένου να μπορεί να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της Football League με δηλώσεις του στον Arena fm εξέφρασε την αισιοδοξία ότι αρκετές ομάδες θα αδειοδοτηθούν σε δεύτερο βαθμό, ενώ ζήτησε να επιτραπεί στις μη αδειοδοτημένες ομάδες να ενισχυθούν με κοινοτικούς για να μείνουν ανταγωνιστικές. Σημείωσε μάλιστα, πως αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα, θα αποχωρήσει.

Οσο για την κάλυψη των κενών θέσεων στο πρωτάθλημα από ομάδες της Γ’ Εθνικής, εμφανίστηκε αρνητικός, καθώς υποστήριξε πως λίγες ομάδες μπορούν να σταθούν.

Τα κύρια σημεία των δηλώσεων του Λεουτσάκου:

«Πιστεύω σε δεύτερο βαθμό θα πάρουν άδεια αρκετές ομάδες. Πρέπει να υπάρχει μια ελαστικότητα. Προσπαθούμε ώστε να γίνει μια εξυγίανση. Θα μας δώσουν λύσεις πιστεύω. Να έχει τώρα κάποιος μια οφειλή και να αργεί λίγες μέρες την αποπληρωμή, δε γίνεται να μη του δίνεις άδεια.

Είμαστε σε καλή επικοινωνία με την τωρινή διοικούσα επιτροπή. Αυτά είναι πράγματα που βρήκαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις. Από ανθρώπους που δεν είχαν ιδέα από ποδόσφαιρο.

Πρέπει να μπορούν να πάρουν παίκτες οι ομάδες και κάποιους κοινοτικούς να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η Football League ξεκίνησε την εξυγίανση. Αν δεν το κάνουμε τώρα δε θα γίνει ποτέ. Αν δεν δεχτούν αυτά που ξεκινήσαμε να κάνουμε, αν δε δεχτούν τις εισηγήσεις μας, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω.

Έχουμε γίνει επαίτες. Με ένα μηχανάκι στο δρόμο όλη μέρα και ζητάμε λεφτά. Λέω όμως στις ομάδες, αν δεν μπορείτε μην έρχεστε στο πρωτάθλημα. Όποιος δεν μπορεί πρέπει να το πει.

Εμείς έχουμε ένα χρόνο ακόμα με την ΕΡΤ. Είναι τεράστια τα ποσά που σε εμάς δεν έρχονταν ποτέ.

Από τις ομάδες που μπορούν να ανέβουν ελάχιστες μπορούν να σταθούν. Είναι κρίμα να φέρουμε ομάδες από κάτω και μετά να μην μπορούν να σταθούν. Εμείς θέλουμε ομάδες υγιείς».

ΠΗΓΗ: liganews.gr