ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕACH VOLLEY ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (φωτογραφίες)

Δυο δεκαπεντάχρονα παιδιά  ύψωσαν την Ελληνική σημαία στο ψηλότερο βάθρο σε   Διεθνή διοργάνωση  στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 100  πόλεις από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για τους ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑ ΧΡΗΣΤΟ  και  ΡΗΓΑΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ   που με προπονητή τον Ρηγάκο Ιωάννη  εκπροσώπησαν τον Δήμο της Σπάρτης στους  51ους   Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες που φιλοξενηθήκαν  από 4  έως  7  Ιουλίου 2017 στην πόλη Κάουνας της Λιθουανίας .

Συγκεκριμένα κατέκτησαν την πρώτη θέση  στο άθλημα του BEACH VOLLEY   Αγοριών  και έγραψαν την δική τους  σελίδα  στην Ιστορία των αγώνων.

Η πορεία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ήταν απόλυτα   επιτυχημένη αφού πραγματοποίησαν  μόνο   νίκες  σε όλους τους αγώνες και μάλιστα   με  2-0 σετ, έχοντας σταθερή  και  εξαιρετική   αγωνιστική  απόδοση  από την αρχή  ως το τέλος του τουρνουά.

Στους αγώνες  συμμετείχαν  εκτός από την Σπάρτη οι παρακάτω ομάδες :Χάμιλτον  Καναδά –Αλκμάρ Ολλανδίας-Λωζάννη Ελβετίας-Μπρούνεκ Ιταλίας-Κάουνας Λιθουανίας-Κελόουνα Καναδά –Εδιμβούργο Ηνωμένο Βασίλειο-Καρλόβη Βάρη Τσεχίας –Γκραζ Αυστρίας.

Ιδιαίτερη  ήταν η στιγμή που ο  ιδρυτής των  Διεθνών Παιδικών Αγώνων ,Σλοβένος, Μεθόδιος  Κλέμενς,  παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ  των ομάδων  της Σπάρτης με το Εδιμβούργο και συνεχάρη  τα παιδιά.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους  και την  κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου.

?