Πως είναι δυνατόν; Ούτε ένα τηλεφώνημα …

0
77

Όταν ο Ηλίας Αναστασάκος ήρθε στην Α.Ε. Σπάρτη ήταν 1η Ιανουαρίου του 2015 με την ομάδα να βρίσκεται στην Α’ τοπική κατηγορία. Πριν καν μπει στο γήπεδο, όσοι αγαπούν πραγματικά την ομάδα είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι ήρθε η στιγμή που θα βρει το δρόμο της και θα πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική. Έξι μήνες μετά, στον αξέχαστο τελικό με την Κυπαρισσία στο Περιστέρι ο Αναστασάκος πετύχαινε το τρίτο γκολ και οδηγούσε την ομάδα στη Γ’ Εθνική με 2 χιλιάδες Σπαρτιάτες να έχουν μετατρέψει το γήπεδο του Περιστερίου σε Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης!  

Η χρονιά στη Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε με τον μεγαλύτερο Λάκωνα ποδοσφαιριστή να οδηγεί την Α.Ε. Σπάρτη στη Football League, πετυχαίνοντας έντεκα γκολ. Το γλέντι ξεκίνησε στο Λουτράκι και συνεχίστηκε στη πλατεία της Σπάρτης που γέμισε πάλι ένα χρόνο μετά.


Η προσφορά του Ηλία Αναστασάκου στην ομάδα, ήταν ανεκτίμητη αυτά τα δυόμιση χρόνια. Συνέβαλλε τα μέγιστα και ήταν ο πραγματικός ηγέτης αυτής της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο οδηγώντας την από το τοπικό στη Football League.  

Όλα αυτά ανήκουν στο ένδοξο παρελθόν όμως από σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, ξημερώνει η επόμενη ημέρα σε μια Α.Ε. Σπάρτη όπου ο αρχηγός της δεν θα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. 

Πολλές οι ερωτήσεις των φιλάθλων της Σπάρτης σχετικά με το θέμα που προέκυψε σήμερα με τον Ηλία Αναστασάκο να ολοκληρώνει την παρουσία του στην ομάδα – πατήστε εδώ. Εκφράζουν την ανησυχία τους, χαρακτηριστικά είναι τα λόγια φανατικού υποστηρικτή της ομάδας που απορεί και διατυπώνει το ακόλουθο ερώτημα:

Πως είναι δυνατόν να μην χτιστεί η ομάδα με τον Ηλία στο δυναμικό της για άλλη μια χρονιά, να μην κρατάμε στην ομάδα ένα άνθρωπο που ταυτίστηκε με αυτή τα τελευταία χρόνια, ένα δικό μας παιδί που πονά τη φανέλα πραγματικά, ένα ποδοσφαιριστή που την πήρε από το τοπικό και την ανέβασε στη Football League, ένα άνθρωπο που με τις γνώσεις του από τον χώρο του ποδοσφαίρου και την Σουπερλίγκα μπορεί να βοηθήσει ποικιλοτρόπως την ομάδα στη Football League;

Λογικά τα επιχειρήματα του φιλάθλου, το μόνο που μπορούμε να σημειώσουμε από το ρεπορτάζ που κάναμε είναι ότι δεν έγινε καμία πρόταση στον Ηλία Αναστασάκο, ούτε ένα τηλεφώνημα για να συζητηθεί καν το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ομάδα…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης