ΓΑΣ Ευρώτα: Ο Γιάννης Καριοφύλλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Παμπαίδων στα 80μέτρα!

Πρωταθλητής στα 80μ ο Γιάννης μας!!!!!

Ο Γιάννης Καριοφύλλης με επίδοση 9.35 στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο δρόμο των 80μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων που διεξήχθη στην Χαλκίδα!! Αυτό ήταν το επιστέγασμα μιας εκπληκτικής χρονιάς που ξεκίνησε αρχές Γενάρη του 2017!! Μέσα σε μόλις 6 μήνες εκδήλωσε το πλούσιο αθλητικό ταλέντο του και αφήνει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον!! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εκτός από εξαιρετικός αθλητής είναι και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας!!

Επίσης δεύτερη μέρα των αγώνων είχαμε την συμμετοχή στον τελικό των 150μ Παγκορασιδων της Κωνσταντίνας Μπατσακη η οποια με χρόνο 20.14 κατέκτησε την 11η θέση κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και έχοντας και την επόμενη χρονιά η οποία θα αγωνιστεί στην κατηγορία αυτή.

Δρακουλης Χελιωτης ύστερα απο την δεύτερη θέση που κατέκτησε στην σκυτάλη ηρθε 15ος στον τελικό των 80μ κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 9.95.

Τέλος η Μαρία Σουγλακου στον τελικό της σφαιροβολιας σε μια άσχημη για αυτήν αγωνιστική μέρα με πολλά τεχνικά λάθη δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα μετα από μια πολύ κακή εμφάνιση που περιορίστηκε στην 13η θέση με επίδοση μόλις 9.70μ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδια για την εξαιρετική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/Κορασίδων.